dimarts, 18 de maig del 2021

Ales de plata

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem la segona part de la sèrie Revenge a càrrec de la ploma noir de la grandíssima i aclamada autora Camila Läckberg.

La primera part titulada “La gàbia d’or” ja ens va encisar i ens va presentar a una protagonista que tenia masses coses a dir i a fer. Un personatge únic i singular que, realment, mereix més d’un llibre per el poder que té i la força que posa a les situacions.

A la primera part, la Faye després de la mort del seu marit s’adona que no ha de ser forçosament una dona a la ombra sense veu ni vot i ara se’ns presenta a Ales de plata amb forces renovades.

Ara viu a Itàlia amb la seva filla gaudint d’una vida de luxes i sumptuositat ja que ha recuperat la l’empresa de cosmètics Revenge i és ella qui mou les cireres i pren les decisions.


En un món de pur maquillatge costarà molt saber qui porta careta per treure o qui es mostra natural als ulls dels demés.

En aquesta expansió arriben al mercat americà i hi ha moltes decisions a prendre i per això decideix rodejar-se d’un grup de dones ben dispar per anar cap a Estocolm de nou per protegir i blindar la seguretat econòmica i el patrimoni de la seva família.

Elles són les que hauran de descobrir quants llops hi ha disfressats d’ovella... i n’hi hauran molts més d’un!

La Faye aquest cop es mostra com un personatge més atractiu ja que a ran de tot el que va viure a la primera entrega es mostra més poderosa i decidida i té clarament marcada la seva finalitat vital i no es pensa deixar trepitjar.

És una obra que va a més i més i sorprèn per la delicadesa que brolla de la ploma de l’autora que amb tanta cura i respecte ha traduït en Marc Delgado.

De la mà d’Amsterdam podeu descobrir aquesta sèrie que és deliciosament perillosa i alhora us animem a que descobriu altres títols de l’autora com “La princesa del gel”, “Les filles del fred”, “Empremtes que mai s’esborren”, “Crim en directe”, “El domador de lleons”, “La mirada dels àngels”, “L’ombra de la sirena” i el seu llibre de relats “Tempesta de neu i olor d’ametlles”.


Cada obra diferent i innovadora però amb el segell de qualitat de l’autora.

Mereix l’èxit i reconeixement mundial que té al món de la novel·la negra.

Impactant, deliciosa i sofisticada.

No la deixeu escapar! Seria un crim!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada