dijous, 16 de gener del 2020

La favorita de l’Harem


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us recomanem una novel·la negra que més d’un de vosaltres estàveu esperant.

Després de l’èxit de l’Harem del Tibidabo arriba La favorita de l’Harem.

De nou les lletres de l’Andreu Martín es mouen entre el negre elegant i el negre més sòrdid de la ciutat de Barcelona en una obra plagada de crítica social, comentaris àcids i personatges que no deixen pas indiferent.

Un cop més situem l’acció al harem més luxós de Barcelona mentre el seu regent, el conegut Emili Santamarta, es veu embolicat en una trama que el portarà de corcoll.

Haurà de defensar innocents davant de policies corruptes i estarà enmig de dos clans que es volen fer amb el monopoli del tràfic d’armes i drogues.

Per una banda hi ha els De Santiago i per l’altre els Klein. Els primers molt perillosos i sofisticats i els segons amb altes dosis de sang i brutalitat. Els Klein només ansien la venjança del seu fill Delfí.

En Mili es veu novament embolicat en situacions rocambolesques i tremedes que li robaran la son i la pau mentre la seva vida ja no és la que era.

Una obra molt coral on els personatges a mida que van desenvolupant les accions i la seva personalitat ens mostren una caricatura del món de les ombres barcelonines.

Un creu que de la ploma de l’autor ja s’ha dit prou en la novel·la que la precedeix però realment aquesta continuació no decep sinó que continua en la línia i encara crea nous misteris i reptes per la ciutat.

De nou, gràcies a Crims.cat podem gaudir del gènere negre amb qualitat i amb obres que valen la pena ser descobertes pel públic lector.

Sereu capaços de deixar-la escapar?

Us recomanem també que gaudiu de Historia de mort, Societat negra, La violència justa i el seu relat inclòs a Barcelona. Viatge a la Periferia criminal.

Un autor al que el negre li queda la mar de bé!

No trigueu massa a descobrir-lo!