divendres, 19 de juny del 2020

àngels caiguts


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem una escriptora que ens ha deixat francament bocabadats i per sort té una bibliografia ben nombrosa i una fama que s’ha guanyat èxit rere èxit.

Avui us descobrim la ploma de la Susan E E poc després de conèixer-la nosaltres i quedar totalment encisats i hipnotitzats.

El seu magnetisme i la capacitat per crear histories fantàstiques que ens han deixat sense alè fan de la autora un tresor que cal descobrir.

La trilogia Penryni la fi dels temps i el seu nou projecte Històries de mitjanit en que reversionarà contes clàssics amb el seu toc romàntic i fantàstic ja ens tenen ben enganxats a les seves novetats. 

Anem per parts, avui us presentem l’obra Àngels caiguts en la que descobrirem un món fantàstic i uns personatges meravellosos que creen una trama espectacular i ideal per generar una obra que mereix reconeixement.

És innovadora, fresca, amb un ritme molt dinàmic i amb molta sensibilitat que ens mostra com una aventura fantàstica ens pot convidar a reflexionar sobre la naturalesa humana.

Després de que els àngels de l’Apocalipsi arrasessin el planeta Terra i tot quedi esfondrat a cendres i fum obscur, la humanitat s’obre pas entre les runes per tal de sobreviure. 

La humanitat està al seu límit i l’objectiu és subsistir.

La Penryn Young farà el que sigui per recuperar a la seva germana petita que se la van endur.

Trobarà un aliat en el que aparentava ser el seu enemic, un guerrer caigut anomenat Raffee al que li han tallat les ales està disposat a parlar amb ella i a fer un tracte.

Si ella el salva aniran a buscar-la. No tenen més remei que confiar l’un en l’altre i depositar tota la confiança i esperança en un aparent enemic.

Com creieu que acabarà aquest pacte? Com serà la seva relació?

Gràcies a la tasca de traducció de la Roser Vales Abenoza i de l’aposta de Obscura editorial per aquest títol detonant d’una trilogia que ja tenim ganes de llegir podreu donar resposta a totes les intrigues i alhora gaudir d’una novel·la amb molts ingredients combinats a la perfecció per donar un resultat excepcional.

És de les sorpreses literàries d’aquest any.

Què? Us animeu a la seva descoberta?

Nosaltres ja estem esperant llegir “El món de l’endemà” i La fi dels temps”.

Aquesta trilogia promet!