dimarts, 1 de març del 2022

Sèrie Revenge

De ben segur que ja coneixeu a la mestra del suspens i del thriller Camilla Läckberg a través de les seves aclamadíssimes obres El domador de lleons”, “La mirada dels àngels”, “L’ombra de la sirena”, “Tempesta de neu i olor d’ametllers entre d’altres obres.

La seva fama no és atzarosa sinó fruit d’una gran tasca de escriptura i documentació que ens mostra la grandesa d’una autora que va tenint cada cop més públic lector i que recull bones critiques per allà on passa.

A l’obra que avui us presentem deixem el negre absolut i més pur thriller per endinsar-nos en la seva obra més diferenciada tot i que continua tenint l’empremta personal de la autora.

A La gàbia d’or coneixerem a la Faye, una dona resignada que ho ha deixat tot per tal que el seu marit triomfés en els seus negocis.

En el moment es que s’adona que només és una ombra trista que en aparença ho té tot però que el seu cor ja no batega amb passió decideix destripar la societat acomodada en la que viu en la que imperen les màscares i les mentides.

El detonant de l’engany del Jack farà que vulgui cercar la veritat en tots els sentits de la seva vida però veurà com viu envoltada de mentides.

Enfonsada però amb ganes de justícia planificarà la venjança perfecte.

Gràcies a l’aposta de Amsterdam per aquesta gran autora i a la tasca de traducció del Marc Delgado podem ampliar la bibliografia d’aquesta prolifera autora amb un volum que escapa dels seus sanguinaris paràmetres.

Un volum en que la psicologia i les emocions juguen un paper clau en un món de plàstic.

Alhora és una metàfora delicada i acurada sobre la societat on vivim i la diferencia entre el ser autèntic i el viure per aparentar.

Voleu acompanyar a la Faye en la seva tasca d’enfonsar al Jack? És molt més que una venjança!

 

La Faye després de la mort del seu marit s’adona que no ha de ser forçosament una dona a la ombra sense veu ni vot i ara se’ns presenta a Ales de plata amb forces renovades.

Ara viu a Itàlia amb la seva filla gaudint d’una vida de luxes i sumptuositat ja que ha recuperat la l’empresa de cosmètics Revenge i és ella qui mou les cireres i pren les decisions.

En un món de pur maquillatge costarà molt saber qui porta careta per treure o qui es mostra natural als ulls dels demés.

En aquesta expansió arriben al mercat americà i hi ha moltes decisions a prendre i per això decideix rodejar-se d’un grup de dones ben dispar per anar cap a Estocolm de nou per protegir i blindar la seguretat econòmica i el patrimoni de la seva família.

Elles són les que hauran de descobrir quants llops hi ha disfressats d’ovella... i n’hi hauran molts més d’un!

La Faye aquest cop es mostra com un personatge més atractiu ja que a ran de tot el que va viure a la primera entrega es mostra més poderosa i decidida i té clarament marcada la seva finalitat vital i no es pensa deixar trepitjar.

És una obra que va a més i més i sorprèn per la delicadesa que brolla de la ploma de l’autora que amb tanta cura i respecte ha traduït en Marc Delgado.

Cada obra diferent i innovadora però amb el segell de qualitat de l’autora.

Mereix l’èxit i reconeixement mundial que té al món de la novel·la negra.

Impactant, deliciosa i sofisticada.

No la deixeu escapar! Seria un crim!