diumenge, 2 de desembre del 2018

CONCURSO GUERRER@SEste año queremos agradecer a tod@s l@s Guerrer@s que nos han ayudado a cumplir nuestro sueño guerrero de compartir lecturas y opiniones sobre los libros de la Jefa más Guerrera MEGAN MAXWELL.

Por ello hemos preparado un sorteo internacional para aquell@s que nos siguen. 

La ganadora o el ganador conseguirá los ejemplares en papel de “Yo soy Eric Zimmerman” (Volumen I) y “Yo soy Eric Zimmerman” (volumen II).

Los requisitos para participar son muy sencillos:

1.- Seguir el Blog de La Petita Llibreria (darle al botón de Followers)

2.- Responder a la siguiente pregunta en la entrada del Blog (solo las respuestas en el Blog serán tenidas en cuenta)

¿QUIÉN ES EL MEJOR AMIGO DE ERIC ZIMMERMAN?

3.- Si nos seguís en Twitter, Facebook o G+ y queréis tener más opciones de ganar podéis decírnoslo junto a vuestra respuesta, del mismo modo si lo retuiteáis o compartís. (L@s Guerrer@s no mienten así que confiaremos en vuestra palabra)

4.- No nos digáis de donde sois, al ser un sorteo internacional no queremos que nadie piense que hay preferencias.

El concurso empieza YA y termina el día 16 de diciembre. El nombre de la persona ganadora será anunciado el día 17.


Res no és perfecte a Hawaii

Us ve de gust una autentica aventura tenyida d’investigació ambientada en un paradís? Si? Heu dit que si?

Doncs us heu de rendir a l’enigma de Res no és perfecte a Hawaii.

Un títol ben atractiu que realment ens desmunta l’ideal de platges en calma, de dones sensuals ballant al voltant de complexos hotelers, dels còctels i un gran etcètera.

En aquesta novel·la coneixerem i ens farem companys d’en Tom Rodley, un periodista hawaià; de la aclamada periodista Jane Auden i de la filla del senyor Puig.

Tots tres tenen una missió en comú que els durà a viure al límit i a transitar per la part més fosca del paradís. 

Un atemptat amb quatre víctimes al Memorial Cook saboteja una celebració a la platja de Kealakekua els farà reviure els fets i els convidarà a investigar sobre tot plegat descobrint que rere un interrogant se n’amaguen moltíssims més. 

El Tom cada cop serà més protagonista fins que sentirà que l’olor de la culpa i el misteri està a la seva pell. El crim sempre li ha semblat atractiu, inquietant i proper... serà coincidència que passés el dia que el seu pare va desaparèixer i la seva mare es va tancar en si mateixa?

Apostem per un no rotund!

Si alguna cosa saben de la prosa d’en Màrius Serra és que res esdevé atzarós i en les platges assolellades l’atractiu noi veurà con es debat entre la seva pròpia veritat i el temps que ha viscut investigant en va i interessant-se per el capità Cook i tot allò curiós de l’illa.

Han estat les noies les que li han obert els ulls? Què busca la filla del senyor Puig en realitat? En qui es pot confiar?

Totes aquestes preguntes troben la seva resposta a la obra que ens ofereix labutxaca i que ens enganxarà des del minut zero.

Personatges més que inquietants en un territori atractiu però vist des d’una òptica misteriosa són els ingredients principals per un còctel de benvinguda sense igual.

És una novel·la tan ben descrita que sentireu la calor, la sorra i l’asfalt als peus, l’olor del menjar del Bed & Breakfast i sobretot les emocions canviants dels joves conforme van avançant en les investigacions.

Qui és el responsable de l’atemptat? Què el va motivar? Quina relació té amb en Tom?

A més de cercar la veritat veurem un torrent de passió entre els joves. És una novel·la molt complerta, ben teixida i treballada que us està esperant a les llibreries.

No voleu fer un viatge des de la butaca més còmode de casa? A què espereu?