dilluns, 24 d’agost del 2020

Els colors de la natura


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us portem un llibre de gran format que farà les delícies dels menuts de la casa proposant-los un munt de tasques i aprenentatges de la manera més visual, atractiva i clara que se’ns pot ocórrer.

A Els colors de la natura descobriran els colors des d’una perspectiva nova i innovadora.

Blanc, groc, marró clar, taronja, vermell, rosa, porpra, blau, verd, marró, gris i negre són els colors protagonistes d’aquestes planes.

A cada doble plana troben sota el títol del color on el trobem a la natura i veiem com es relaciona directament la seva nomenclatura amb un origen natural. 

A més poden aprendre els milers de matisos que hi ha dins d’un mateix color i jugar a cercar-los en el seu entorn. 

Dir un color d’una manera més especifica els ajuda a fixar més la mirada i a aprendre a descriure amb més precisió. 

Realment no és el mateix encara que sigui de la família dels taronja un color taronja corall, un taronja préssec o un taronja pastanaga de la mateixa manera encara que sigui de la família dels verd un color verd poma, un verd pistatxo o un verd oliva.

I com aquest exemple un llarg etcètera a més de les instruccions bàsiques per crear el cercle cromàtic, eines per crear colors nous i la manera d’aclarir o enfosquir un color.

A part que aprenen sobre el món que els envolta i gaudeixen de nous coneixements els posarà a la recerca de colors i a la creació d’aquests i a la posterior capacitat de crear obres impressionants.

El dibuix i la pintura i l’ús dels color és altament estimulant pels nanos i alhora un mitjà d’expressió en que podem valorar moltes coses emocionals.

Crec que aquest estiu tan atípic mereix una obra com aquesta per tal d’entretenir les hores.
La tasca de la Magdalena Konečna, la Jana Sedláčková i la Štěpánka Sekaninová ens proporcionen un gran llibre i una eina de distracció brutal i molt potent.

Gràcies a Cossetània Edicions els més menuts podran omplir de colors el seu estiu.
El deixareu escapar?

És una proposta de lo més engrescadora!