dijous, 3 de gener del 2019

Què hi ha a dins?


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui seguim amb la tònica i us recomanem un altre llibre pels infants de cara al dia de Reis.

Avui anem cap a nens més curiosos i potser un xic més grans encara que realment amb els menuts ens emportem, moltes sorpreses i a vegades s’enamoren de llibres que no escauen massa a la seva edat però que també els ajuda a desenvolupar la curiositat i la seva capacitat d’aprenentatge.

Al llibre Què hi ha a dins? És una gran eina per Descobrir la vida secreta dels animals.
Realment la natura és sorprenent!

Qui no s’ha parat davant un rusc d’abelles i ha pensat com era possible tal construcció? I els talps amb les seves construccions subterrànies? I els pops amb les seves construccions subaquàtiques?

En aquesta obra aprendran on s’amaguen els animals, com construeixen els seus refugis i si aquests són permanents o només per un temps determinat.

A més, aprendran a cercar rastres i els animarà a investigar a la pròpia natura.

Els animals arquitectes són veritables treballadors!

Gràcies als textos de la Cristina Banfi i la Cristina Peraboni juntament amb les il·lustracions de la Giulia De Amicis que des dels seus abasts coneixements sobre les ciències i sobre l’educació es conjuguen de manera perfecte per oferir una obra complerta, ben documentada i àgil pels petits de casa.

Al ser en format pop up i tenir desplegables és molt visual i la seva lectura es fa molt amena alhora que ajuda a introduir temes de ciències naturals que poden desembocar en una recerca guiada i fins i tot en breus sortides pel medi natural.

De nou Cossetània Edicions ofereix als menuts una obra respectuosa, fugint dels clixés de les grans factories i molt acurat per al públic al que es dirigeix.

Costa molt trobar al mercat bons contes i llibres per als menuts, no per la manca de títols però si per la manca de qualitat o incentius.

Aquest és una grandíssima proposta pels enamorats de la natura.

És una proposta ideal per alimentar la seva curiositat!

Coneixeu als animals, els seus amagatalls i com els van creant!