diumenge, 11 de març del 2018

Confessions d’un culer defectuós



El sentiment blaugrana no descansa mai, tan és així que us presentem Confessions d’un culer defectuós.

En aquest diàleg intern entre el Sergi Pàmies amenitzat per anècdotes viscudes en la pròpia pell, records i reflexions més imparcials descobrim l’essència d’aquest culer universal i símbol del barcelonisme.

¿Es pot ser culer sense ser antimadridista? ¿Existeix una manera genuïna d’animar a l’equip? ¿Ha de vendre’s el club l’ànima per tal de mantenir-se a l’elit?

Tots aquests temes i moltíssims més es donen cita en aquesta breu i àgil narració que farà les delícies de tot cor blaugrana.

Sembla curiós com molts dels temes que surten a la llum els hem discutit a un bar o a casa i cadascú hi diu la seva, i com no, l’autor també en diu allò que pensa. És com una xerrada entre amics a la que l’autor si afegeix sense alçar massa la veu ni voler establir càtedra.

A l’obra hi trobareu al Sergi més comunicatiu i respectuós i també a la seva vessant més culer i “destroyer” en la que diu allò que pensa encara que no pugui agradar a tothom. Aquesta és la gràcia absoluta del llibre, el diàleg entre el seny i la rauxa, entre moments en que tot sembla anar bé i moments en que res agrada i tot es qüestionable.

De la mà de labutxaca que ens organitza aquest encontre amb l’autor sorgirà una bona xerrada en el si de la família i moltes rialles. Perquè els culers som així, sempre trobem una justificació per al nostre equip o li veiem totes les gracies i perdonem els seus errors però dins nostre veiem els errors que no assumiríem ni sota tortura o actituds dubtoses que de vegades ens decepcionen.

Què hi farem? Som culers i ens va la marxa!

Us convidem a que gaudiu d’aquest relat alhora que rememoreu els moments més culminants del barcelonisme. 

Una bona crònica crítica de l’equip i del club de la mà d’un autor culer que és mestre en comunicació.