dilluns, 24 de setembre del 2018

Un cadàver inquiet


Per Àngela Sánchez Vicente


Us presentem una novel·la més que inquietant, una novel·la que us posarà els pèls de punta. Avui us presentem una bona novel·la negra amb molts tocs psicològics.

A Un cadàver inquiet comença l’acció a partir d’una mediació. 

El nostre protagonista, l’Àngel Alegre ha de treballar i parlar com a mitjancer i posar pau en un cas de separació que aparentment sembla senzill però que amaga moltíssims paranys.

L’amiga de la seva companya li demana que treballi per ella i que li allunyi l’Orlando de la seva vida. 

Es veu que no són massa convencionals i el cas es complica en quan comencen a aparèixer diferents cadàvers que els inquieten a tots i més encara l’aparició d’un cadàver que no acaba de deixar-se anar doncs inclús l’haurà de suplantar.

Fugides, mentides, paranys, delinqüència, personatges indesitjables i perills són ingredients d’una novel·la en que no et dóna ni temps a respirar.

Actuarà com l’home que ha de cobrir per el interès del propi cas i pel propi interès personal.
Aconseguirà treure l’entrellat de tot aquest cas? Aconseguirà la seva finalitat personal? De què es tracta aquesta venjança i perquè accepta suplantar a un mort?

La ploma negra d’en Salvador Casas ens ofereix una novel·la inquietant i molt ràpida en que la suplantació i la dualitat del protagonista en són els principals elements.

Un dels grans atractius d’aquesta novel·la que ens ofereix Crims.cat és el fet que el nostre protagonista aquest cop no és ni policia, ni detectiu, ni pertany a cap organització d’investigació per tant des de la desconeixença d’aquest món baixa a les clavegueres de l’infern i es barreja amb personatges i conductes que el porten als extrems.

Inquietant a més no poder i amb un toc irònic resulta una novel·la innovadora dins d’aquest gènere i podem dir que és gairebé inclassificable.

Vinga va! No us perdeu la oportunitat de desgranar aquesta historia plagada de subtrames! 

No hi ha millor manera de començar aquesta tardor que fent créixer la col·lecció de Crims.cat que ens apropa el bo i millor del gènere fugint dels autors best sellers i descobrint-nos i apropant-nos a grans autors que no fan massa soroll.