dissabte, 14 de novembre del 2015

Cuina sana en 10 minuts



Per Àngela Sánchez Vicente


Us presentem un llibre indispensable pels que volem menjar sa però no tenim massa temps per dedicar a la cuina o a la compra. Amb Cuina sana en 10 minuts veurem resolts molts dels nostres dubtes a més de tenir entre mans 35 receptes fàcils i completes ben saboroses, completes, equilibrades i explicades pas a pas.

Qui diu que menjar sa és car i difícil?

Ara ja no teniu excusa, de mi se’n riuen doncs porto l’alimentació correcta per bandera i sempre tinc algun consell amagat per sorprendre als amics però l’Isma em dóna vint voltes i he après moltíssim.

Pas a pas, comprenem que per menjar sa no cal un entrant, un primer plat, un segon i unes postres, tampoc cal que ens escalfem els morros durant hores a la cuina... més ben al contrari! Hem d’aprendre a comprar els ingredients i conèixer les necessitats del nostre cos i fer combinacions d’aliments equilibrades que ens proporcionin l’energia i els nutrients necessaris per poder afrontar la jornada amb un somriure als llavis.

El més interessant per mi ha estat les idees per estalviar temps a la cuina, realment és espectacular, no us ho expliquem i així no tindreu més remei que comprar un exemplar d’aquest gran manual pel nostre dia a dia.

Isma Prados et dóna les bases i unes quantes receptes (a quina més bona) per anar fent boca i aprenent el concepte que ens vol transmetre però l’objectiu del llibre és que nosaltres mateixos aprenguem a “jugar” amb els aliments i crear els nostres menús.

Al no ser uns plats amb molta elaboració s’adeqüen a la perfecció a la nova tendència dels tuppers i a l’estalvi dels calerons.

De la mà d’Amat editorial assaborim una nova manera de cuinar que és d’allò més pràctic, saludable i molt apetitosa.

A qui no li ve de gust un Caldós de musclos al curri de Madràs o un Tabule vegà de llenties amb cucurbitàcies? Potser preferiu la Santa truita? 

Nois paro d’escriure doncs se’m fa la boca aigua i no vull espatllar l’ordinador!

Només un últim apunt: com sempre diu l’Isma...

Bon profit i salut! El binomi perfecte per aquest receptari!