dimarts, 2 de juliol del 2019

Jocs de carrer. El Patufet


Per Àngela Sánchez Vicente


De ben segur que si seguiu les nostres recomanacions de cara al públic infantil ja coneixeu a El Patufet i les tradicions catalanes, un costumari creat per als més menuts que ajuda a despertar la seva curiositat i el valor per les tradicions i els costums del territori on viu.


Al conte il·lustrat Jocs de carrer fugim una mica del costumari de festes o receptes per centrar-nos en el tradicional món del joc infantil com a eina d’esbarjo, de creixement intel·lectual, motriu i imaginatiu.

Voleu aprendre i recordar de la mà del Patufet a jugar a la xarranca? Voleu jugar a arrencar cebes? Preferiu jugar a fet i amagar o al mocador?

És una gran proposta que ens apropen el Roger Roig i l’Hugo Prades i ens ajuda a proposar jocs i aventures diferents en èpoques en que lo més senzill i còmode és enxufar als nens a les pantalles de les televisions, ordinadors, tablets i telèfons.

Realment són jocs de normes molt simples als que tots hem jugat i conviden a socialitzar i a respirar aire fresc.

Jugar ajuda al desenvolupament físic i mental dels nens. Els privarem d’aquest privilegi?

Vinga va! 

De ben segur que vosaltres mateixos voldreu recuperar aquests jocs i molts d’altres i passar unes vacances ben entretingudes on cada dia es pot descobrir un nou joc.

De la mà de Cossetània Edicions podeu seguir coneixent al Patufet i als seus amics! Tots ells ben divertits i animats!

Reiterem la connexió brillant de text i il·lustració i la tipografia de la lletra que fa que des de ben menuts puguin gaudir de la lectura i encara més si és com aquesta que està en rodolins.

Llegir, jugar i aprendre bones tradicions. Què més voleu?

És un dels volums més interessants de cara les vacances d’estiu!