divendres, 2 d’agost del 2019

La bruixa


Ens retrobem amb la Camilla Läckberg, la mestra del thriller que ja ens ha captivat gràcies a novel·les com “La princesa del gel”, “Les filles del fred”, “Empremtes que mai s’esborren”, “Crim en directe”, El domador de lleons”, “La mirada dels àngels”, “L’ombra de la sirena” i el seu llibre de relats “Tempesta de neu i olor d’ametlles

Cada obra és una sorpresa i no té res en comú amb la resta. Els seus seguidors i lectors voraços que la seguim sempre trobem una sorpresa i aquest cop és de les bones.

Si que podem dir que el seu segell d’identitat és una literatura negra tirant a intrigant amb una forta càrrega psicològica que no ens deixarà aclucar els ulls fins que tinguem els dubtes resolts però en aquest cas crec que s‘ha superat.

Gràcies a la tasca de traducció a càrrec d’en Marc Delgado podem gaudir de la seva darrera obra titulada La Bruixa.

A cada obra ens mostra la gelor dels cors despietats que cometen greus crims i una gran investigació per arribar al moll de l’os de la veritat.

En aquest nou títol ens retrobem amb l’Erica Falck i en Patrick Hedström completant la seva sèrie Fjällbacka.

En aquest nou cas a investigar per els nostres amics ens trobem amb la desaparició d’una nena a una granja de Fjällbacka cosa que provoca que la població recordi en carn viva un succés tremendament similar que va succeir tres dècades enrere.

Per aquells temps una nena va ser trobada al mateix estany on ara ha mort al petita Linnea.

En aquells moments es va acusar a dos jovenetes de tretze anys que no van ser castigades per la llei per la seva edat però casualitats del destí es donen cita en el mateix entorn.

Una d’elles ha dut sempre una vida tranquil·la al poble i l’altre va anar a brillar al firmament de Hollywood.

Realment van ser les culpables? Estan ambdós crims relacionats? Qui hi ha al darrere?

Els investigadors, les dues jovenetes, les víctimes i la bruixeria tan perseguida fa uns anys en aquella zona es donen cita en aquesta novel·la que us petrificarà.

És altament addictiva, amb un ritme trepidant i incògnites que es descobreixen al moment just per poder preguntar-nos més i més enigmes.

De la mà d’Ara llibres mini tenim una gran obra d’una de les autores més aclamades del moment per poder gaudir d’aquest estiu.

La deixareu escapar? Podreu viure amb aquest enigma?

L’Erica Falck i en Patrick Hedström us esperen a les llibreries!