dimarts, 29 de desembre del 2020

Trobades. Agenda Coelho 2021

Un any s’acaba (per fi), un any en que tots hem après a adaptar-nos, un any que no voldrem recordar però que ha existit... un any que ve molt de gust deixar enrere i oblidar.

Així que volem començar de nou, amb propòsits diferents a fa un any, amb expectatives molt diferents i a un món força hostil.

Hi ha alguna cosa més encoratjadora que planificar un nou any? Iniciar un cicle carregat de nous propòsits i nous somnis? 

La darrera agenda d’en Paulo Coelho és l’escenari perfecte per tal que deixem constància del nostre proper any i aquesta ve amb un títol gens atzarós Trobades, un fet que trobem molt a faltar, poder trobar-nos, abraçar-nos, conversar, reunir-nos... però hem descobert noves maneres de fer-ho, vies alternatives i en certa manera ens hem apropat als que estan més lluny de nosaltres encara que els portem al cor.

Hi ha molta gent que amb les noves tecnologies s’ha passat a les agendes electròniques o a apuntar-se notetes al mòbil o a l’ordinador però pels romàntics com jo enamorats de la vida i de la màgia que aquesta ens ofereix necessitem d’un suport en paper per tal de plasmar el nostre present.

No hi ha cap espai millor on escriure les nostres histories que en les agendes Coelho que ens ofereix labutxaca. Estan plenes de grafismes preciosos de Catalina Estrada, frases de l'autor i una organització del temps molt estudiada per tal que puguem escriure sense por de quedar-nos sense espai.

Iniciem l’agenda amb la innocència i la ignorància del que ens portarà el nou any, amb l‘esperança d’un any millor i amb somnis que han quedat al tinter i que busquen la seva pròpia manera de sortir a la llum.

Què ens depara el nou any? 

L’autor ens proposa un propòsit per a cada mes, al Gener ens espera Versàtil, al Febrer Fluid, al Març l’Alegria, a l’Abril l’Empatia, al Maig el Vincle, al Juny el Compromís, al Juliol el suport, a l’Agost la Unió, al Setembre la Fidelitat, a l’Octubre la Complicitat, al Novembre el Propòsit i al Desembre la Metamorfosi. 

Des de La Petita Llibreria desitgem que tots els nostres lectors tinguin un any excepcional i una agenda meravellosa per plasmar les seves emocions.

Ara que toca triar agenda nova no ho dubteu, el Coelho us espera!

Més que una agenda, és en sí una experiència sensible a l’ànima i de cara al futur.