diumenge, 13 d’abril del 2014

Per Sant Jordi confiança i una rosa blava




El color blau és símbol per excel·lència de la serietat, la confiança i la tranquil·litat, molts pobles indígenes el relacionaven amb el món espiritual i la saviesa, és el color de la generositat, la curació i l’enteniment.

 


 Per això us recomanem:

Con un título muy sugerente como Espérame, el lector se encuentra frente a una novela que le está esperando con impaciencia, una historia sobre la esperanza perdida y las segundas oportunidades, una aventura que quema en manos del lector ávido de respuestas.


Ediciones B nos la presenta la historia de una mujer sin pasado debido a un accidente, no recuerda quien fue, solo sabe aquello que su marido le cuenta, pero cuando este muere en un accidente de avión, Katie tendrá que enfrentarse a un demonio que ha convivido con ella durante cinco años aunque ella lo desconoce. 


En aquest recull d’històries, Tota aquesta gent, se’ns presenten diversos personatges afrontant la quotidianitat i lluitant contra ella mateixa. Personatges plegats d’emocions i sentiments fàcilment detectables i als que els pots posar la cara de familiars i amics amb molta facilitat.


Tots ells conflueixen en un retrat social actual que és tan fidedigne que et fa reflexionar sobre allò que deixem passar i l’impassible que restem davant les grandioses injustícies que estem travessant. Edicions 62


Una buena manera de aprender a vivir más conscientes, a amar la vida e intentar ser felices de una buena vez es la lectura de Cuentos de hadas para aprender a vivir.

A través de estos cuentos protagonizados por valores y emociones positivas que todos deberíamos tener, aprendemos a querernos como somos, a tener una dignidad personal, a ser pacientes, perspicaces, compasivos, luchadores incansables y unos comunicadores adecuados para verbalizar nuestro inmenso mundo interior. RBA. 
El ser humano es el ser más complejo de la creación pero podemos aprender a ser más simples, a dejarnos fluir más libremente y absorber aquello que nos hace bien y alejarnos de aquello que nos intoxica ya sean personas, costumbres o rutinas que repetimos sin caer en la cuenta. 


Sentiu que el vostre nord és llunyà o borrós? No sabeu cap a on tirar o com fer-ho? Agafeu-vos de la mà de la gran Elsa Punset que us ajudarà a veure on s’amaga la felicitat del vostre camí únic i divers. 


No us penseu que Una motxilla per a l’univers és un llibre d’autoajuda, ni un recull de items a seguir per ser feliços; aquest llibre i la seva autora van molt més enllà analitzant con som, on som i les coses que ens amoïnen amb un to amè i distés comparable a una xerrada que tindries amb una amiga o amb una companya de feina.

Una de les idees en les que s’articulen aquestes 21 rutes per viure amb les nostres emocions és la positivitat, no partim en cap punt de la desolació i no cal estar en un mal moment personal per aprendre i aplicar-nos les seves ensenyances, el seu públic és tota la societat en la seva globalitat i crec que una lectura o una fullejada hauria de ser obligada per tal de formar-nos humanament i entre emocions.

Us aconsello a viatjar per el vostre interior gràcies a la oportunitat que ens ofereix la butxaca, crec que valorarem molt més el que tenim i el que som. També editada per Pòrtic.