divendres, 13 de novembre del 2015

G



Per Àngela Sánchez Vicente


Us ve de gust una novel·la històrica en la que podeu interactuar a través d’una app?

Ens situem a la Barcelona de 1874, amb l’arribada de temps convulsos i Alfons XII, però no estem sols, Antoni Gaudí arriba per trencar tots els motllos i ser el gran qüestionador. Amaga algun secret? Té alguna cara oculta?

Vinga va! Llencem-nos a l’aventura i a la descoberta d’un temps passat que amaga molts enigmes a G. Una obra completa, amb un marc descrit amb minuciositat, respecte, veracitat i detallisme que ens ajuda a entrar a l’escenari d’un salt.

Els personatges principals són en Camarasa, la Fiona i el nostre conegut Antoni Gaudí.

Secrets i més secrets es donen la mà en una novel·la on la trama és tan trepidant i ben pensada que enganxa des de l’inici i fa que la feina de ressenyar-lo sense desvetllar res sigui molt difícil.

De la ploma d’en Daniel Sánchez Pardos surt una obra mestra que perdurarà amb nosaltres per molt de temps i arribaré a apostar que serà un dels més venuts de cara al Sant Jordi vinent.

El fill del creador de La noticia il·lustrada, s’inscriu a l’escola d’arquitectura La Llotja on coincidirà amb l’Antoni. Gabriel i Gaudi... fins aquí dues G majúscules e inicials.

En Gabriel no arribarà a comprendre massa el gran intel·lecte i les inquietuds de l’Antoni en camps tan diversos com la botànica, la fotografia, allò més esotèric i un llarg etcètera que el convertiran en la icona i gran figura que és avui en dia.

Un assassinat i l’amenaça a l’entorn de la família d’en Gabriel els unirà en una recerca de la veritat oculta entre les ombres de la Barcelona que batega a un ritme frenètic.

Qui és l’assassinat? Qui pot ser el proper? Qui és l’assassí? Què el motiva?

Tots aquests interrogants, una historia d’amor, una amistat i una Barcelona molt realista seran desvetllats gracies a Columna que ens convida a una aventura sense igual.

Un llibre de Gaudí on allò que tots sabem queda al marge i es centra en un punt de vista nou i renovat donant-li la frescor que necessitem per fer-la una lectura excepcional.

A nosaltres ens ha encantat i esperem que a vosaltres també.

Us animem a descobrir que s’amaga rere la G!