dijous, 22 de juny del 2017

La Babi i jo



Per Àngela Sànchez Vicente


Avui en Federico Moccia ens fa un regal a tots els seguidors de les seves novel·les i en especial a tots aquells que hem seguit novel·la rere novel·la el fenomen A tres metres sobre el cel amb “A tres metres sobre el cel”, “Tinc ganes de tu” i “Tres vegades tu”.

A La Babi i jo, Un relat inèdit, serem testimonis de l’amor d’aquests dos joves que ens han encisat però d’una manera diferent. 

Aquest relat curt és com un capítol que podem inserta tranquil·lament dins la primera entrega d’aquest fenomen i descobrir com és la relació de la Babi i l’Step d’una manera més directa i més tendra allunyada dels personatges secundaris i corals que sempre els acompanyen.

L’espera ha estat llarga i les “fanfics” han proliferat per les xarxes doncs les noies Moccia hem estat somiant per una dècada amb el desenllaç d’una grandíssima historia d’amor. Ara que ha acabat tenim ganes de descobrir aquests relats curts que de ben segur esperem que no sigui l’únic.

És reviure part de la historia d’amor entre la noia rica i el noi humil que cada cop que s’apropen s’obliden de qui són i creen un amor incomparable.

Molt emotiva, escrita des del record i amb l’ombra de l’amor de joventut s’apropa més als sentiments de cadascun d’ells per conèixer-los encara més.

¿Què fa que la cuirassa del noi dolent caigui desarmat? ¿Què fa que la pija senti una força que abans no tenia?

La resposta és el seu amor.

Voleu anar a una de les primeres cites?

De la mà de Columna podeu veure que passava entre la Babi i l’Step ens els dies assolellats.

Vinga va! El fenomen Moccia no s’atura i cada dia són més els seus lectors incondicionals! No us el perdeu!