divendres, 12 de setembre del 2014

Por de la veritat



Per poder paladejar un bon thriller de caire elegant, nostàlgic, amb clarobscurs i amb tot allò que ens fa vibrar de les novel·les detectivesques ens hem d’endinsar al foc de Por de la veritat, la darrera novel·la que signa la Mary Higgins Clark.

Quan parlem de la Mary Higgins Clark ens referim a una de les grans dames que no només és un best seller sinó que és una amant de les lletres i de les històries que brollen de la seva ment amb una rapidesa i agilitat meravelloses.

La seva legió de lectors en són testimoni doncs no és gens estrany que cada any puguem tenir entre mans tres grans històries sorgides de la seva ploma inesgotable. 

Podríem caure en el parany de pensar que cada cop és una mica més del mateix però és tot el contrari. Ella ha creat un món propi, un segell únic que la fa genuïna i les histories tenen escenaris, personatges i trames molt diferents unides per l’únic nexe de la garantia de qualitat.

En aquesta novel·la en particular coneixerem a dues germanes molt oposades: La Kate i la Hannah. Són el dia i la nit i les seves ments funcionen a un ritme i en una direcció molt diferent.

La mare de les nenes va morir quan eren petites i potser varen créixer de cop cadascuna buscant una estratègia diferent però la vida les torna a posar en una situació que remourà les seves ferides i el seu passat. Com respondran? S’aproparan o s’allunyaran per sempre? 

Al taller de mobles del seu avi és víctima d’un incendi en una nit vermella i negra que els canviarà el passat i el destí. Les grises cendres amaguen un secret que vol ser desvetllat a crits. Com el troben? El passat és present que vol esdevenir viu? Hi ha alguna connexió en el seu mar de tragèdies? Serà el punt i final dels enigmes o només un tret de sortida?

Aquesta novel·la us respondrà totes les preguntes alhora que manté la tensió a través de tota la investigació... per algun motiu li diuen la Reina del suspens.

Els interrogants, les sorpreses i els girs que amaga fan de la lectura una activitat altament addictiva i plaent.
Gràcies a l’aposta d’Edicions 62 podem assaborir aquest darrer volum alhora que recuperar els seus grans títols com: ”Enlloc com a casa”, “Bessones vestides de blau”, “En sona aquesta cançó”, “On t’amagues”, “Records d’una altre vida”, “L’ombra del teu somriure”, “Caminaré sola” i “Els anys perduts”.

Las bona literatura no té data de caducitat i us assegurem que si aneu a l’encontre amb l’autora us en fareu incondicionals. 

Com ja veieu a Edicions 62 en teniu una gran selecció per començar. Us hi animeu? Vinga!
I vosaltres... teniu por a la veritat?