dilluns, 27 de setembre del 2021

La vida secreta de les formigues

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem una obra pels petits de la casa amb tot el ritme i aprenentatges que mereixen.

Aquesta obra és un exemple de com es pot defugir de grans factories i de recursos televisius per oferir als nens i nenes distracció lúdica i alhora amb una gran carrega didàctica.

És molt important tenir cura de quins llibres els oferim a les edats corresponents per tal de garantir-los en el present una obra amena, distreta i de la que en puguin extreure aprenentatges i reflexions alhora que pensar en el futur i ajudar-los a crear un hàbit lector i un gust personal per poder triar ells mateixos els seus contes i els primers llibres.

A La vida secreta de les formigues els menuts enamorats de la natura i els animals trobaran una mina d’or ja que aquest conte és molt més del que sembla.

Sota la tapa dura i el gran format s’amaga una història molt bonica, curiositats sobre les formigues per aprendre i una cançó que no us podreu treure del cap!

La gran Lali BeGood de la que des d’avui ens en declarem seguidors posa a l’abast dels petits una obra gegant i completíssima amb una reflexió que ben guiada és fonamental per les seves vides.

Aspectes com el respecte a la vida i que siguem petits o grans no ens hem de fer mal són aprenentatges que queden clars de manera molt subtil i fan créixer els valors dels menuts.

Gràcies a la tasca feta a les il·lustracions d’en Pedro Rodríguez encara queda el missatge més clar.

El formiguer descobert al pati de l’escola de la Lali és una gran troballa!

Voleu saber què hi passa?

Arran d’aquesta descoberta coneixereu el que són i com s’organitzen les formigues, allò que les fa especials i els sentiments de la nena vers una formiga que té a casa guarint-la des que un dia li va fer mal.

Ara ja són amigues i des del llit que li ha fet a una caixa de mistos amb cotó veuen juntes les estrelles.

Bindi Books ens ofereix una oda al respecte per als animals d’una manera directa i entenedora.

Lali BeGood - La vida secreta de les formigues (VIDEOCLIP OFICIAL)