dijous, 6 de febrer del 2020

Aquesta senzilla paraula


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presento un llibre juvenil que haig de reconèixer que entra a la zona dels llibres que jo auto denomino “plaers ocults” ja que tot i ser adreçats cap al públic adolescent i juvenil més d’un adult al que li agradin les histories d’amor hi pot trobar una gran historia.

Amb Aquesta senzilla paraula ens trobem amb una historia novedosa i un cop més destaquem la seva originalitat i bona trama per tal que els joves vagin confeccionant el seu propi criteri lector i el seu propi gust tenint a l’abast histories i autors que els ofereixen qualitat i defugen dels clixés de les series televisives o dels grans booms cinematogràfics.

En aquesta obra ens trobarem amb un amor ocult a la llibreria Howling books.

En aquesta llibreria els lectors escriuen cartes, poemes i dedicatòries a altres lectors siguin coneguts o no i la gràcia és trobar el llibre que busques i també les paraules que algú t’ha adreçat.

En Henry Jones i la Rachel Sweetie van ser molt bons amics fins que ella va marxar a viure prop del mar però un dia ha de tornar ja que el seu germà Cal ha mort i creu que el dol el pot passar d’una manera més tranquil·la i sentint-se més emparada en el seu context.

Es decideix per treballar a la llibreria i fer que els missatges cada cop vagin a més i que el destinatari trobi aquelles paraules que són per ell o ella.

Però un dia troba una carta que va escriure ella abans de marxar i li genera un gran terrabastall emocional.

Ella veu com aquell missatge és d’una noia diferent a la que és avui però els sentiments que expressava estan més vius que mai i està decidida a apostar totes les seves fitxes a l’amor.

De la ploma brillant i altament aclamada pel públic i la critica Cath Crowley neix una historia d’amor diferent.

Un amor clàssic, romàntic i potser una mica a l’antiga en una època on les aplicacions per lligar són a l’ordre del dia.

En aquesta nova novel·la que ens ofereix Fanbooks podem gaudir d’una historia que es construeix pas a pas contra les adversitats i que ens demostra com L’amor es llegeix entre línies.

Desitjareu anar a aquesta llibreria amb tant d’encant.

No us perdeu la oportunitat de conèixer a la Rachel. Us encisarà ella i la seva historia d’amor!