dimecres, 7 d’abril del 2021

La noia del vestit blau

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui, des de la nostra modèstia, us convidem a conèixer les lletres de la Laia Vilaseca, una noia que amb molta tenacitat ha aconseguir batre records a la plataforma Amazon i la posterior publicació en paper de la seva segona obra.

Per als més puristes de la lectura que completem el ritus lector amb un bon punt de llibre, una beguda calentona i un espai amable és molt més còmode la lectura en paper i per això la publicació d’aquesta obra mereix una celebració doncs també l’apropa a molt més públic que no vol, no li va bé o no té accés als llibres electrònics.

Sortint ja d’aquest dilema en el que no ens dilatarem més doncs ja sabeu la nostra opinió de sobres us avisem que aquesta obra que avui us presentem és tan perfecte que acabareu recorrent a la plataforma digital per descobrir i gaudir també de la primera obra que es va auto publicar.

A La noia del vestit blau ens farem amics involuntàriament de la Marina, la protagonista de la historia que ens encisarà amb el seu caràcter curiós des de les primeres planes.

Agafant de teló de fons el poble de Treviu, un poble de muntanya descrit a la perfecció, amb subtilesa, emotivitat i amb detall per l’autora i afegint un grapat de personatges on cadascú juga el seu rol ens endinsarem a una trama que es va enfosquint per la ment inquieta de la Marina.

En aquest poble han saquejat varies tombes però una d’elles és la d’una noia que es rumoreja es va suïcidar i sempre se l’ha conegut com “la noia del vestit blau”.

Sembla una certesa però el misteri està instal·lat al poble i sobretot a la ment de la nostre vivaç protagonista.

Decidirà investigar-ho arriscant-se a perills insospitats dels que haurà de fugir i també arriscant-se a donar llum a veritats que potser seria més còmode per ella que permanesquessin a les eternes ombres.

En el seu viatge vital i fugida de Barcelona s’embarcarà en una investigació minuciosa que la posarà contra les cordes en molts aspectes de la seva vida.

Arribarà a saber qui era “la noia del vestit blau”? Realment es va suïcidar? Quins misteris descobrirà? Com afectarà tot això a la seva vida?

Gràcies a l’aposta de Rosa dels vents podreu donar resposta a aquests interrogants i a molts més.

És una obra per ser desgranada poc a poc, paladejada, gaudida... Està escrita amb amor a les lletres, amb respecte per la professió i amb altíssimes dosi d’il·lusió.


És un formula màgica que no falla!

No el deixeu escapar i descobriu l’obra i la ploma de l’autora.

Desitgem no sigui la darrera obra que llegim d’ella.

Val molt la pena!