dijous, 25 de juny del 2020

En fals


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem una obra en que les veritats i les mentides juguen un paper essencial en el desenvolupament de l’obra.

Us ve de gust descobrir-lo?

A la obra En fals descobrireu una obra perfecte per acompanyar aquests dies en la lectura ha cobrat un sentit tan important per al desenvolupament de la nostra quotidianitat.

En aquesta novel·la ens farem amics de l’Anna, una jove periodista que escriu un reportatge sobre l’aniversari de la caiguda del mur de Berlín.

Però està segura de la veracitat del que ha escrit?

Una de les moltes fonts amb les que ella ha parlat per tal de buscar tots els matisos possibles sobre un dels esdeveniments més importants de la historia Europea i que va canviar la vida a tot un país l’ha enganyat i li ha explicat coses que no són certes.

La seva ment fa un tomb i comença a revisar tot el seu treball com qui ressegueix enrere les seves passes i reconstrueix de nou tota la investigació que va fer en el seu dia.

El paper de la veritat, la mentida i la credulitat de l’ésser humà entre en un debat en aquesta novel·la que ens obre els ulls a un nou aprenentatge.

Ella vol arreglar aquest tema que ha embolicat al seu diari en una demanda però alhora la seva set de veritat i defensar el seu honor i credibilitat seran els seus objectius principals.

Diuen que la paraula de les persones, la sinceritat i la frontalitat esdevenen la riquesa més valuosa.

De la ploma de la Silvia Gruart brolla una novel·la treballadíssima, amb una gran reflexió i que agrada desgranar per tal de conèixer els secrets i ombres de les seves fonts.

Qui l’ha enganyat? Ha estat voluntàriament? Perquè ho ha fet?

Aquestes preguntes es responen a l’obra que ens apropa Angle editorial alhora que se’n desperten més tant per l’Anna com per nosaltres.

És un gran homenatge a la història, al periodisme, a la lletra escrita i al valor de la veritat.

El voleu descobrir?

Us asseguro que no us en penedireu! Ens ha encantat!