dijous, 11 d’abril del 2019

Tots els símbols de la por


Per Àngela Sánchez Vicente

Per fi desprès de mesos d’espera ens retrobem amb les lletres d’en Salvador Macip i més concretament amb la segona part de Fills de la Setena Onada.

Realment va ser una lectura juvenil que vaig gaudir molt ja que la trama és boníssima i surt dels clixés de les novel·les adreçades al públic adolescent i té un rerefons de reflexió sobre la identitat molt fort.

La primera part va acabar en un punt boníssim i brutal i tenir entre mans la segona part titulada Tots els símbols de la por va fer que totes les altres lectures esperessin tranquil·les.

És una segona part que no decep i continua amb la historia d’en Wilbur i l’Abigail des de la complicitat i intentant entendre què li passa i qui és realment el noi que semblava tan tímid i gris entre la multitud.

Aquest noi està disposat a esbrinar realment qui és ell i a trobar si hi ha més éssers com ell amb l’ajuda incansable de l’Abigail, una noia que més enllà de la seva relació veurem com l’admiració jugarà un paper important en el decurs de la historia.

En Wilbur ha explotat les seves capacitats físiques i s’ha entrenat tant físicament com intel·lectualment i entre la seva fortalesa i la de la seva companya treballaran la psique per tal d’aconseguir el seu objectiu amb èxit.

Està preparat per enfrontar-se a l’ARS Corp i al excèntric multimilionari que mou els fils a l’empresa.

La investigació genètica i científica torna a planejar sobre la seva identitat i està disposat al que calgui.

Té un ritme trepidant, uns protagonistes extraordinaris que es complementen a la perfecció. 

Intel·ligència, força i emocions en un debat constant.

Fins on està disposat a arribar el Wilbur? Fins on està disposada a seguir-lo l’Abigail?

Només desxifrant aquesta obra que ens ofereix Fanbooks ho descobrireu!

És tan sorprenent i treballada que us recomano que la llegiu i la desgraneu.

És molt més que una gran obra juvenil! 

És una de les millors propostes pel públic juvenil de cara aquest Sant Jordi!