dimarts, 8 d’agost del 2017

Restes mortals



Per Àngela Sánchez Vicente


Avui us presentem la darrera obra de la prolífera i exitosa escriptora Donna Leon. Una amant de les lletres que segueix aconseguint nous lectors al mateix ritme que recull bones critiques i premis.

Darrerament ha guanyat el Premi Pepe Carvalho 2016 i no es atzarós ni fruit de la sort. 

Aquesta gran dama del suspens ens regala en cadascuna de les seves novel·les un paisatge nou de la mateixa ciutat i una nova volta de cargol del seu personatge insígnia. 

Les seves novel·les són garantia de qualitat, de nits sense dormir i de molta emoció. 

Amb la seva nova entrega titulada Restes mortals a més ens ofereix una forta crítica social al voltant del canvi climàtic i les nostres actituds que ens poden dur a un crim vers el nostre estimat planeta que tant ens ha donat.

El comissari Brunetti novament intentarà descansar la seva ment de la feina però se li complicarà tot quan conegui a en Davide, un home vidu amant de la natura i molt amoïnat per els moviments que veu en les abelles mentre surt a remar. Hi ha alguna cosa estranya en el seu comportament.

Què els passa a les abelles? És només el canvi climàtic o hi ha alguna cosa més al darrera?

En Brunetti hi restarà importància fins que trobi un cos ofegat a les aigües de la llacuna.

Alerta les alarmes que el problema pot ser greu! On han anat les abelles? Qui hi ha rere l’assassinat? Quins motius poden tenir? Qui hi ha al darrere?

En Brunetti i el seu caràcter intuïtiu resoldran el cas amb una perspicàcia excepcional que ens farà girar planes sense parar fins a arribar a la resolució.

Voleu trobar-vos novament al la gran escriptora i el seu fill literari? Compte que venen carregats de novetats!

Gràcies a Edicions 62 ampliem la bibliografia de l’autora i aquesta època és genial per descobrir les seves novel·les. 

En aquesta col·lecció podeu trobar altres títols com: “Mort a la Fenice”, “Mort en un país estrany”, “Vestit per Morir”, “Mort i judici”, “Acqua alta”, “Son Profund”, “Contactes a les altes esferes”, “Un mar de problemes”, “Justícia uniforme”, “Proves falses”, “Sang a les pedres”, “Noblesa obliga”, “Sense Brunetti”, “Carn de Canó”, “Les joies del Paradís”, “Mort entre línies”, “Les aigües de l’eterna joventut” i “Sang o amor

Tots ells recomanables i amb una gran dosi d’intriga. És una autora imprescindible i magistral.