dimecres, 20 d’abril del 2016

Per Sant Jordi paladar i una rosa de xocolata (2016)



La gastronomia és l'art i tècnica de preparar els aliments per tal que siguin més nutritius, més agradables de menjar, així com més atractius i desitjables. 



Per aquells que gaudeixen del paladar us proposem:

Pomes, enciams, espinacs, tomàquets, llimones, cogombres, peres, api, pinya pastanagues, gingebre... ja és aquí l’univers dels sucs verds; una moda que han impulsat les celebrities, però que ha vingut per quedar-se entre nosaltres. 

Al manual Sucs verds ens expliquen els seus beneficis, les seves indiscutibles propietats per millorar la nostra salut, bellesa i benestar general i com elaborar-los i que necessitem per fer-ho. La part forta del llibre la formen trenta receptes, cada una amb propietats diferents, que faran que te’n llepis els dits i que et faran sentir molt millor, tant per dins com per fora.
Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l’àmbit físic com en el mental i l’emocional. Sabies, per exemple, que ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l’envelliment i milloren el trànsit intestinal?

En el manual Sucs verds que ens presenta Carla Zaplana amb l’ajuda de Cossetània Edicions et proposen trenta receptes fàcils elaborades amb verdures  fruites per cuidar-te per dins i per fora, i fins i tot et recomanen quins toppings afegir-hi per donar-los-hi una injecció extra d’energia. 


Os presentamos la Biblia de los alimentos, una explicación ágil y a la vez exhaustiva sobre Los 170 alimentos que cuidan de ti.

El estudioso Jean-Marie Delacroix nos presenta las principales verduras, frutas, carnes, féculas, productos lácteos, pescados, bebidas y condimentos como si les hiciera una radiografía nutricional.

Nos explica que nos aporta, las indicaciones de ingesta, la manera de elegirlo a la hora de comprarlo y como lo podemos conservar de la mejor manera.

Muchos mitos se van a romper y descubriréis propiedades asombrosas en alimentos que no creéis, a la vez que aprenderéis a alcalinizar el cuerpo y a proporcionarle las vitaminas, minerales, proteínas, lípidos e hidratos que necesita de manera natural sin necesidad de ir a la farmacia a por preparados sintéticos.

De la mano de Amat Editorial aprenderéis a cuidaros de manera sencilla y muy eficaz. Realmente podéis notar cambios en pocas semanas.

Nunca es tarde para aprender a comer, reeducar nuestra manera de concebir la nutrición e incluso para adquirir un ritmo de vida más saludable.


Cossetània Edicions ens presenta un mini receptari pels més llaminers ja que les receptes que hi veurem seran de coques i pastissets, de la mà d’ Anna Llop i Laura Mur i Cervellò

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques meridionals de Catalunya, Terra Alta i Ribera d’Ebre, a través de les receptes queda palès que la rebosteria és un aspecte important per entendre aquestes comarques i la seva manera de ser i de fer.

El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seva i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. 


A T'ho explico a la cuina, Ferran Adrià et descobreix tot el que necessites saber sobre gastronomia i t'ofereix més de 60 receptes fàcils, creatives i molt màgiques per elaborar en família i nosaltres ho trobem editat per Beascoa.

«Pel camí hem après que cal "menjar coneixement per alimentar la creativitat", que el coneixement és la "gasolina" de la imaginació: com més coneixement, més lluny arriben i més lliures són totes dues. El que passa és que cada vegada que fas un viatge pels camins de la imaginació és gairebé impossible no ensopegar amb els personatges i els mons de Disney, Marvel, Pixar i Star Wars.»

A Superfoods, la Carla Zaplana ens introdueix al món dels superfoods i ens ajuda a identificar-los i classificar-los alhora que ens proposa unes receptes atractives, senzilles i rapides d’elaborar que ens ompliran de vitalitat i despertaran les nostres papil·les gustatives.

Perquè seguim menjant tan malament al segle XXI? Crec que amb les Receptes i aliments del futur per viure millor avui podrem reeducar la nostra concepció de l’alimentació i aprofitarem les propietats dels aliments per guarir-nos i fer-nos sentir molt millor.

Amb els quaranta aliments que ens explica la Carla ja tenim una base per adaptar la nostra dieta quotidiana a una nova concepció de la cuina.

De la mà de Cossetània tenim una nova eina per fer de la cuina una farmaciola preventiva de moltes dolències quotidianes.

http://lapetitallibreria.blogspot.com.es/2016/04/superfoods.html

Déjate de chorradas y búscate una vida



Déjate de chorradas y búscate una vida es una lección de superación, de la capacidad de encontrar nuevos sueños en nuestras vidas que podamos adaptar a quienes somos ahora, los sueños de adolescencia no son los mismos que en la madurez, y esa lección la aprenderá Anette cuando está a punto de cumplir los cuarenta.

Katarina Bivald nos invita a descubrir Skogahammar y sus gentes, un pueblo donde todos se conocen y los cotilleos están a la orden del día.

Anette tuvo a su hija Emma muy joven y ahora que esta se marcha a la Universidad siente el síndrome de nido vacío y a su vez, aunque adora a su hija y es lo mejor que ha hecho en su vida, se encuentra con infinidad de horas vacías, con demasiado tiempo para pensar y descubrir que el tren que quería coger se le ha escapado y decide buscar una nueva estación.

Ante la perspectiva que le ofrecen sus amigas, como la savia Pia, se encuentra bordar, punto de cruz, y todas aquellas actividades que os podáis imaginar más para un jubilado de ochenta, así que decide aprender a ir en moto, un sueño de joven y que ahora podrá llevar a cabo.

La cosa se complicará cuando conozca a su instructor Lukas, un joven que la pondrá a ella como una moto y le mostrará la vida desde una perspectiva diferente.

La vida está a punto de cambiar para ellos.

Una novela que con fina ironía trata temas del alma, la dificultad de ser madre soltera, el tener a uno de los progenitores mayor y con necesidades, las lenguas viperinas que se esconden tras las puertas de los vecinos, los sueños rotos y los nuevos a construir, la amistad verdadera y el amor sin edad ni fecha de caducidad.

Una historia profunda que se lee casi del tirón, con una prosa elegante y cuidada, la autora consigue que empaticemos fácilmente con Anette y su vida disparatada, una comedia de enredos donde la vida está a punto de cambiar.

El título de esta novela que nos presenta Planeta no podría ser más acertado, tenemos que dejarnos de chorradas y vivir la vida, cumplir nuestros sueños y no los de los demás, buscar nuevos objetivos cada día y soñar a lo grande.

Nunca se ha contado nada de aquellos que no hicieron nada.

No todos los cambios son fáciles ni seguros, pero si no apostáis seguro que no ganareis.