diumenge, 8 de juliol del 2018

After. Ànimes perdudes


After, ànimes perdudes, és la tercera entrega de la sèrie d’Anna Todd, on els seus protagonistes continuen lluitant pel seu amor contra tot allò que va apareixent del passat i del present.

La aventura de la Tessa i en Hardin va començar amb “After” i va continuar a “After. En mil bocins”, en aquesta entrega, els protagonistes continuaran lluitant per demostrar-se a si mateixos i als que els envolten el que valen, però hem de recordar que el caràcter de cadascú és molt diferent i que les ganes de canviar no es tradueixen en un canvi immediat, això sense mencionar persones que tenen ganes de que fracassin estrepitosament.

Aquesta entrega que ens presenta labutxaca, introdueix personatges nous com el pare de la Tessa i un escenari nou com serà la ciutat de Seattle i la vella i gloriosa ciutat de Londres on un gran secret esclatarà a les mans d’en Hardin i ens deixarà amb l’ai al cor.

En Hardin i la Tessa viurà la separació geogràfica d’una manera molt contundent, ella decideix marxar sense ell cap a la recerca d’un futur prometedor encara que el seu cor està trencat en mil bocins, en Hardin no baixa del burro, els que el coneixeu sabeu que és molt tossut, però potser obrirà finalment els ulls i equilibrarà la relació o potser l’enfonsarà del tot.

Per primera vegada els personatges secundaris comencen a perdre les mascares i descobrirem grans traïcions i grans sorpreses, no tots són el que sembla i més d’un demostrarà que les actituds poden canviar.

També tindrem la oportunitat de descobrir moltes més coses de personatges com la Kimberly o en Christian. El món dels adults gira molt ràpid i si els nostres amics no van amb cura els llençarà a terra.

L’Anna Todd aconsegueix que una novel·la de més de vuit-centes planes passi com un sospir, els personatges van guanyant profunditat i van evolucionant a mesura que tenen relació entre ells, van madurant i mica en mica van quedant tatuats a l’ànima del lector.

Moltes línies argumentals queden obertes de cara a la propera entrega que s’amaga rere el títol “After, amor infinit”, en Landon ens deixa amb el cor encongit, la Kimberly és transforma en una amiga a la que voldrem ajudar, en Hardin descobrirà un gran secret que no canviarà només la seva vida sinó la de tots el que l’estimen.

Només us recordarem que la novel·la és una lectura en 360º i que val la pena viure l’experiència After amb tots els sentits.