diumenge, 6 de novembre del 2016

Amistat. Agenda 2017 Paulo Coelho



Hi ha alguna cosa més encoratjadora que planificar un nou any? Iniciar un cicle carregat de nous propòsits i nous somnis? 

Reptes, dates a recordar en forma de passat que vol esdevenir present, cites a futur, dies que seran memorables, pensaments, frases, emocions... tot es dóna cita a l’Agenda 2017 Amistat.

La darrera agenda d’en Paulo Coelho és l’escenari perfecte per tal que deixem constància del nostre any. 

Hi ha molta gent que amb les noves tecnologies s’ha passat a les agendes electròniques o a apuntar-se notetes al mòbil o a l’ordinador però pels romàntics com jo enamorats de la vida i de la màgia que aquesta ens ofereix necessitem d’un suport en paper per tal de plasmar el nostre present.

M’encanta veure les agendes d’anys passats... de l’agitació i ni un segon lliure de les èpoques universitàries a les agendes plenes de frases motivacionals mentre buscava feina i un futur o l’actual en que l’estabilitat ha arribat a la meva vida però no deixo de tenir dates a recordar i somnis per acomplir... Són com mini diaris personals però més centrats en un temps determinat.

Em reafirmo, no hi ha cap espai millor on escriure les nostres histories que en les agendes Coelho que ens ofereix labutxaca. Estan plenes de grafismes preciosos de Catalina Estrada, frases de l'autor i una organització del temps molt estudiada per tal que puguem escriure sense por de quedar-nos sense espai.

Iniciem l’agenda amb la innocència i la ignorància del que ens portarà el nou any i la podem reviure cada vegada que la xafardejem de nou per veure que ens ha passat, com ho hem afrontat i de la manera en que ho hem redactat i fins i tot amb la lletra o el color amb que l’hem escrit.

Què ens depara el nou any? 

L’autor ens proposa un propòsit per a cada mes, al Gener ens espera la Tolerància, al Febrer l’Afecte, al Març la Claredat, a l’Abril la Cooperació, al Maig la Fe, al Juny l’Amistat, al Juliol l’Amor en moviment, a l’Agost la Comprensió, al Setembre la Dignitat, a l’Octubre la Delicadesa, al Novembre l’Alegria i al Desembre l’Empatia. 

Des de La Petita Llibreria desitgem que tots els nostres lectors tinguin un any excepcional i una agenda meravellosa per plasmar les seves emocions.

Ara que toca triar agenda nova no ho dubteu, el Coelho us espera!

Més que una agenda, és en sí una experiència sensible a l’ànima i de cara al futur.