diumenge, 4 d’octubre del 2015

365 contes de bona nit



Avui us presentem 365 contes de bona nit, una gran aposta pels nanos on trobarem de la mà de Disney i els seus personatges més coneguts i estimats Un conte màgic per a cada nit de l’any.

Lògicament hem de ser obedients i llegir cada dia el conte que toca però en quan ens ha passat per les mans tots hem buscat el conte del dia que vàrem néixer, el dels aniversaris de la nostra família, aniversaris de casaments... vaja, que som uns desobedients en tota regla!

Els grans punts forts de les narracions és que alternen molt equitativament contes de princeses amb d’altres com els d’animalons, els de monstres i altres personatges com els cotxes de cars, i és per això que no és un llibre exclusiu per nens ni per nenes.

A més l’extensió és la justa per un conte de bona nit en que un dels progenitors gaudeix del moment màgic d’unió i tranquil·litat amb els menuts de la casa. Tot i que coneixem la història Disney del protagonista, l’aventura que ens proposen es totalment nova i inèdita cosa que fa que mantinguin l’atenció però alhora es relaxin en un marc en que ja tenen assimilada la història d’arrel i els seus personatges.

El format és ordenat i atractiu i facilita l’organització dels contes i encara que els llegim saltejats tenim un bon magatzem de contes en que els valors i els aprenentatges són el denominador comú.

Si voleu ser el Rei o la Reina explicador de contes heu de fer-vos amb un exemplar d’aquest gran recull d’històries. Estrella Polar us ho posa ben fàcil! 

També és ideal per a primers lectors, ja que amb l’ajuda d’un adult poden gaudir de la seva pròpia lectura i no cansar-se i perdre l’interès degut a la seva estètica neta i repartiment d’una plana per conte.

Que, ve de gust un conte?