dimarts, 30 de març del 2021

Història breu de Barcelona

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui per a tots els enamorats de la ciutat de Barcelona us portem una proposta a la que no us podreu negar.

Per el seu format amè, per la seva extensíssima documentació, per tota la informació que amaga i tot el poder didàctic que té us heu de rendir als encants de Història breu de Barcelona.

Una obra que brolla de la ploma d’en David Agustí d’una manera molt directa i planera fent d’aquesta obra una proposta per a la lectura individual o per una lectura inclusiva per a tota la família i alhora una convidada a les sortides permeses i amb responsabilitat per la ciutat en una època en que l’oci s’ha de cercar de manera diferent i diversa.

En aquesta obra de gran format trobareu una “biografia” de la ciutat de Barcelona de manera molt entenedora i des del punt de vista evolutiu i humà.

Si teniu ganes d’aprendre sobre la ciutat és de les millors propostes que hi ha avui en dia al mercat.

Els dies en que Barcelona era habitada pels romans, la ciutat feudal, la Barcelona comtal, la decadència, la data inborrable del 1714, la ciutat del vapor, la ciutat revolucionaria, el franquisme i la transició, la ciutat olímpica i el segle XX.

Totes aquestes “Barcelones” es donen cita en aquesta obra en que a través dels grans esdeveniments i el com va afectar a la pròpia ciutadania en cada etapa podem comprendre com és Barcelona avui conservant llums i resquicis d’ombres de temps passats.

Una gran protagonista que cau i s’aixeca amb més força per mostrar sempre el seu esplendor i la seva riquesa.

De la mà de Comanegra teniu entre mans una obra que és un homenatge a cada barceloní que ha estimat la ciutat i alhora ens convida a reflexionar sobre la història global i local focalitzant-nos en les conseqüències que es varen viure en cada moment.

Una obra complerta i un regal infal·lible per als que porten Barcelona tatuada al cor!

No deixeu escapar aquesta obra!

És una oportunitat de conèixer la ciutat des d’una nova perspectiva molt més àmplia!