dijous, 8 d’octubre del 2015

Tu mateix!



Per Àngela Sánchez Vicente


Avui us presentem un manual per ser vosaltres mateixos sense cap mena de límit més que els que us vulgueu posar vosaltres. 

Rere el títol Tu mateix! Trobareu múltiples Relats per a persones que volen viure allò que són que realment són encoratjadors i ens sacsegen les emocions mentre ens animen a fer un canvi que necessitem. 

En una societat accelerada com en la que vivim és molt fàcil emmalaltir d’estrès o angoixes i sentir que el món és un territori massa hostil per un, però... és veritat? És tan així o hi podem fer alguna cosa? 

Si llegiu aquest relats us adonareu de la grandesa de l’ésser humà i si feu una mica d’introspecció i penseu que faríeu vosaltres o us poseu a la pell dels protagonistes potser descobriu que sou molt més capaços, vitals i lliures del que creieu. 

El camí cap a la curació depèn de vosaltres i si, parlem de “malaltia” doncs encara que sembli una ximpleria les emocions negatives, l’estrès i una vida agitada ens poden dur a emmalaltir tan del sistema nerviós com somatitzar dolències físiques.

La veu amiga dels seus autors, en Jaume Soler i la M. Mercè Conangla ens acompanyen a través dels relats i cada un sembla una bufetada de realitat que ens mostra que les nostres limitacions ens les posem nosaltres mateixos, que les nostres inseguretats neixen del nostre interior i que les nostres pors són reptes a superar de manera paulatina.

L’Ecologia emocional sembla un terme molt nou però els autors d’aquesta obra en son grans experts i ens ensenyen com realment moltes coses que ens determinen o ens defineixen estan al nostre caràcter o forma de reaccionar instaurat per nosaltres mateixos, les nostres vivències i les nostres circumstancies.

Si, sabem que la vida sovint és dura i ens transforma en éssers més tancats i porucs però també hem de tenir la capacitat de tirar endavant i mirar al futur com una oportunitat i no romandre asseguts en  un passat que no podem canviar.

Sabem que els nous camins espantem però a vegades un bon trencament, sortir del camí establert i cercar aquell que ens fa més feliços és el primer pas per trobar el tresor de la vida.

De la mà d’Amat Editorial podem decidir entre estar morts en vida o viure de manera tranquil·la amb un mateix i amb l’entorn.

Nosaltres decidim viure i creiem que sobreviure és com estar mort, no val la pena. 

Esteu disposat a trencar les cadenes i cercar la serenor, la llibertat i les capacitats que dormen al teu cos? Vinga va, aneu a les llibreries i compreu un d’aquest exemplars! 

És un imprescindible!