dimecres, 19 de juliol del 2017

Crueltat



Per Àngela Sánchez Vicente


Un cop més el nostres amics de Fanbooks encoratgen als més joves al plaer per la lectura amb títols que són irresistibles.

Respecten els seus gustos però els tracten com adults portant les novetats nacionals i internacionals de més èxit i amb un ventall de possibilitats per tots els gustos.

Aquest cop us parlarem d’un thriller que enamora a joves i no tant joves. Una proposta ideal per afrontar la calor d’aquest estiu.

Quan llegeixes les primeres planes de Crueltat i coneixes les primeres traces de la Gwendolin saps que aquesta novel·la val la pena i conforme van passant les planes t’enamores dels protagonistes, de la seva historia i no pots sortir de la seva espiral misteriosa.

D’una manera molt subtil la nostra nova amiga Gwendolin ens explica que sempre ha tingut dubtes sobre la feina del seu pare. La versió oficial és que el seu pare és diplomàtic i per això viatgen tant i ella té arrels i amics arreu del món i una gran capacitat per aprendre nous costums i nous idiomes però... ¿És del tot cert?

Ella està acostumada a viure bé, una mica en forma nòmada però bé. Amb el pas del temps i a mesura que es va fent gran és quan afloren les preguntes.

Estant a Nova York mentre el pare treballa a la seu de les Nacions Unides descobrirà tota la veritat i afrontarà la situació amb una fortalesa i coratge que ella mateixa desconeixia.

El seu pare desapareix i ella l’ha de buscar per tant no pot moure’s entre mentides.

El seu estimat pare és agent de la CIA però ha fet massa justícia i ara uns gàngsters li tenen jurada. Ella sap que el seu pare li ha hagut de deixar alguna senyal i a través d’un missatge encriptat el va a buscar a París on serà entrenada per un agent del Mossad que la canvia per sempre.

Passarà de ser una noia tranquil·la a estar subjectant una arma de foc sense tremolar-li el pols i a tenir el valor de mirar als ulls de l’enemic.

Tot es fa i tot és en nom del amor.

L’autor, Scoot Bergstrom ens presenta una noia que evoluciona molt tant a nivell psicològic com familiar i que ens mostra com l’amor pot ser una de les forces que fa que el món giri.

Violència, girs inesperats i més viatges fins a un final es resolgui la situació.

¿Trobarà al seu pare? ¿Com serà la seva nova vida?

Ajudeu-la en aquesta investigació i deixeu que us encisi.