dilluns, 10 de maig del 2021

La dona de la seva vida

Per Àngela Sánchez Vicente

És increïble gaudir de les noves paraules que en Xavier Bosch ens regala a la seva darrera novel·la.

És un autor que el reconeixem per la seva qualitat estilística, pel seu saber fer i per la capacitat de combinar la seva vessant més documental i periodística amb un detallat treball de les emocions i sentiments.

Aquesta qualitat narrativa ens regala escenaris en que ens sentim còmodes,  protagonistes que encisen i trames que ens acaronen alhora que ens conviden a reflexionar sobre la naturalesa i la condició humana.

Molts de vosaltres ja vàreu caure a la seva xarxa més elegant i noir a la trilogia protagonitzada pel seu fill literari Dani Santana amb el que ens va presentar Se sabrà tot, Homes d’honor i Eufòria.

Després d’aquesta gran descoberta la seva ploma va ser un imant per les emocions humanes i per grans histories com Algú com tu, Nosaltres dos o Paraules que tu entendràs entre d’altres èxits.

Avui torna amb La dona de la seva vida, el llibre que ha marcat aquest Sant Jordi i que molts de vosaltres ja ens heu comentat lo molt que us ha agradat.

En aquesta nova novel·la ens presenta a tres germans que viuen distants geogràficament.

En Joel, el Raimon i la Victòria saben mantenir-se propers a pesar que cada un viu a una part del món.

En Joel descobrirà des de la seva vessant periodística una veritat incòmode que posarà a debat els seus fonaments ètics i li mostraran com pot ser d’incòmoda la veritat.

Ell, emmirallat a una realitat que no sap si acceptar o seguir negant farà que el seu entorn trontolli i alhora les seves relacions humanes tornin a caure a debat.

De la mà de Columna podem desgranar una gran història amb un rerefons profund i directe mentre gaudim de l’estil i la ploma vivaç de l’autor.

Es nota que respecta al seu públic lector i que alhora ens ofereix una vessant periodística dins la novel·la per enriquir-la encara més i esdevenir una obra de lectura quasi obligatòria.

El seu èxit és molt més que merescut!

No el deixeu escapar!