dimarts, 7 de juliol de 2015

No són contes, és la vida!Us ve de gust una bona dosi de Relats d’ecologia emocional? Si la vostra resposta ha estat afirmativa us heu de rendir a No són contes, és la vida! 

En aquest recull de contes plens de reflexions en Jaume Soler i la M. Mercè Conangla ens donen una bona lliçó de vida alhora que ens analitzen profundament en la manera com funcionem com a individus i com a essers socials.

La seva curiositat i ganes d’aprendre els mou a viatjar pel món impartint conferències i formant professionals, a més de col·laborar amb nombrosos mitjans de comunicació i diverses universitats i queda palès en aquesta obra doncs realment cada conte és immillorable i et deixa aquell gust a la boca i el murmuri al cap per poder millorar i esdevenir millors.

Des que el món és món que l’home s’ha fet les preguntes essencials: d’on sóc? D’on vinc? Cap a on vaig? Qui sóc? Quin sentit té la meva vida? Perquè em relaciono amb segons qui i amb d’altres no? Som éssers socials? És entre humans que ens humanitzem?

Per mitjà dels contes que ens regalen gràcies a l’aposta cartera d’Angle editorial ens coneixerem millor i és indiferent que el lector tingui vint anys, seixanta o vuitanta... en el fons, si fóssim sincers, tots tenim les mateixes inquietuds, les mateixes pors i angoixes vitals.

Quan va caure a les meves mans vaig pensar en un altre llibre que et vol solucionar la vida seguint uns determinats passos però el millor que té és que és l’antítesi a aquells manuals plens de naftalina. Són contes, tu els interpretes i lògicament també els acabes d’omplir de sentit i els contextualitzes a la teva vida. 

És impossible no veure-s’hi emmirallat i no quedar-se amb la remor de fons i l’ànim de canviar.

Sabem que canviar és difícil però és un gran propòsit de cara l’estiu. Coneixem-nos, sense vergonyes, despullem les nostres inquietuds i millorem el que som!

Si tots decidim donar la nostra millor faceta tot el nostre entorn se n’enriquirà!

A més si voleu gaudir-lo a nivells estratosfèrics feu com hem provat nosaltres abans de ressenyar-lo. L’hem llegit uns quants i hem fet una posada en comú, sembla mentida com cadascú s’ha dibuixat a ell mateix i ha extret conclusions en que s’hi entreveu la seva pròpia vida! 

No us penedireu d’aquesta lectura, és més estem segurs que la recomanareu!