dimarts, 29 de juny del 2021

El bosc meravellós

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui, de nou, ens retrobem amb els nostres amics de Bindi books, una editorial que des del punt de vista de la nostra professió com a mestres i des de l’afició per el món de les lletres creiem que tenen un dels catàlegs més engrescadors, útils, distrets i altament didàctics entre allò que podeu trobar al mercat.

Sembla senzill proposar lectures per als infants però a part de procurar sempre oferir-los lletres, històries i aventures de qualitat per acostumar-los a l’hàbit de la lectura i al creixement de la seva imaginació també són un públic molt selectiu i no es contenen amb qualsevol proposta.

Aquest estiu en que moltes famílies fan més malabars encara per entretenir-los i combinar estones dins de casa i sortides és un punt molt positiu trobar un segell que recolzi la educació informal des de la bellesa, la cura ver l’infant i el respecte vers les seves etapes evolutives i maduratives.

Avui us presentem El bosc meravellós.

A més de ser un gran conte on valors com l’amistat i les característiques individuals que ens fan ser únics i inigualables trobem moltes activitats per tal de distreure’ls.

És un conte en el que col·laboren a la seva confecció i que a més esdevé un cançoner ben bonic a través dels codis QR que ens proposen.

Activitats lingüístiques, artístiques, música, una gran història...

Es pot demanar més?

Gràcies a l’aposta per aquest conte de format gran amb colors atractius i una lletra de fàcil lectura ‘pels infants podran Pinta, canta, aprèn i llegeix el conte del Nic i els seus amics.

Les seves autores i il·lustradores Anna Fité i Sigrid Martínez ens mostren la natura en diversos moments de l’any per lo que ens ajuden també a treballar les estacions.


És un llibre molt complert i que incita als menuts a que interactuïn amb els personatges.

És una proposta multidireccional que no podeu deixar escapar!