dimarts, 6 de febrer del 2018

Sisters. Llaços infinits



Per Àngela Sánchez Vicente


Us ve de gust retrobar-vos amb la aclamadíssima autora juvenil Anna Todd? A nosaltres si i ve amb una nova proposta que us encantarà.

Ja ens va cridar l’atenció amb la saga After, amb la qual ens vam enamorar de la Tessa i en Hardin en els seus quatre volums After, After En mil bocins, After Ànimes Perdudes i After Amor infinit. A més del volum After Abans d’ella.

És increïble com la joventut es va enamorar de la prosa de l’autora americana i tot el fenomen que va generar! Lògicament ens va encuriosir i realment mereix les seves lloances per diversos motius però per no estendre’ns destacarem la realitat amb la que tracta a la gent jove, les situacions romàntiques fóra de clixé i el format tant descriptiu que la converteix en una escriptora gairebé cinematogràfica.

Posteriorment es va consolidar i aposentar al món de la literatura dirigida al sector adolescent amb Landon Tot per tu i Landon Ara i sempre, seguint l’estela d’After fent-ne protagonista un secundari.

Ara torna al panorama literari amb Sisters Llaços infinits, una novel·la que segueix amb el segell de qualitat de l’autora però aquest cop es fixa en l’amor entre germanes, un dels vincles més forts i veritables d’aquest món.

Qui tingui germanes (o germans) es veurà reflectit en aquesta obra on res és atzarós.

Des de la portada al llom tintat i a la manera d’expressar-se es fa propera i ens presenta a quatre noies que al viure allunyades del seu pare s’han de recolzar entre elles i amb la mare.

La Beth, la Meg, l’Amy i la Jo saben que juntes poden enfrontar qualsevol dimoni però alhora si una s’enfonsa arrossega sense voler a les altres. 

La Meg és la més gran i ho dóna tot per les altres però ha d’aprendre a escoltar al seu cor, la Jo és una somiadora que vol escriure i es veu en una decisió que ha de prendre ja, la Beth estudia des de casa doncs no s’accepta o no encaixa al món i l’Amy admira i adora des de la seva infantesa a totes les seves germanes.

Les germanes Spring són així, com els mosqueters, totes per una i una per totes!

L’autora fa una pica d’ull amb els noms de les protagonistes a la novel·la “Donetes” de Louisa May Alcott, fet que des d’aquí aprofitem per encoratjar a les lectores wattpad a descobrir un clàssic excel·lent.

Amor, romanticisme, sexe, viatge, autoacceptació, reconeixement i molts dubtes de l’adolescència es donen cita en aquesta obra que us passarà volant.

Gràcies a Columna tenim entre mans un fenomen editorial i un must have per totes les “afterianes”.

Aneu a trobar-les! No us en penedireu! És un cant a la vida i al despertar de la maduresa!