dijous, 15 de gener del 2015

Mirabilia ets tú




Avui la bellesa ens embriaga de la mà de Mirabilia ets tu. Un llibre especial i preciós on podem conèixer ésser ocults en el nostre dia a dia com la dona flor que ens tanca els ulls a l’hora de dormir o les petites gotetes d’aigua que cobreixen les flors de bon matí.

És una obra mestra que ens fa reflexionar sobre el fet de tenir a petits éssers que ens fan la nostra vida més fàcil i bonica alhora que ens presenten un lloc meravellós per descobrir.

A través de petites explicacions embolcallades amb unes il·lustracions que ens fan caure de cul a terra de lo precioses que són.

Els seus autors, en Conrad Roset i la Milena Nonó ens obren la porta als somnis i a un imaginari fantàstic. M’he sentit una nena petita amb sabates noves llegint les histories d’aquestes menudes. És espectacularment especial i complert.

És un llibre que és tot i és res, és dia i és nit, és ningú i ets tu!

Crec que sense caure en allò desagradable de les comparacions, m’he sentit com al País de les meravelles o al planeta de El petit príncep on tot és meravellós i tu pots acabar de copsar el sentit que li vols donar.

Realment La Galera encerta amb una obra recomanable als amants del món fantàstic, als amants del grafisme i del dibuix més orgànic i per als que valoren la bellesa més enllà d’allò físic.

Es un regal pels sentits amb un format majestuós que amaga aquests éssers i ens agilitza una lectura dolça, tendra i molt positiva. La seva lectura és terapèutica.

No us el deixeu escapar!