dilluns, 28 de desembre del 2020

La fi dels temps

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui donem per conclosa la trilogia juvenil i fantàstica sota el títol de Penryn i la fi dels temps, una trilogia que haig de reconèixer que tot i no ser el públic objectiu al que va adreçada l’he gaudit molt i m’ha captivat per la capacitat narrativa de l’autora que combina situacions i escenaris fantàstics amb sentiments i dilemes molt humans.

Desprès d’Àngels caiguts i El món de l’endemà per fi arriba La fi dels temps.

En aquesta obra que tanca el cercle de la història novament la seva autora mostra com una obra juvenil ha de tenir qualitat argumental, aprenentatges, personatges molt potents i escenaris descrits amb detall.

De nou la Susan E E ens ha preparat un combinat perfecte per tal que el gaudim.

En aquesta nova entrega que avui us presentem ens retrobem amb la Penryn i en Raffe en un moment decisiu.

És com si estiguessin a l’abisme i han de decidir si caure o volar!

És una trilogia que cada cop va a més i més i a més velocitat.

L’hora decisiva s’apropa perillosament i cada bàndol ha de triar les seves armes i el seu objectiu. Ells sempre s’han ajudat i s’han estimat però tot i tenir finalitats similars no poden negar que són de mons totalment oposats i enfrontats.

Podrà la seva força, voluntat i tenacitat fer canviar els punts de vista?

Volen revertir tot el mal que l’enemic els ha infós i aturar el desastre que seria que el món quedés ja per sempre sota el mantell de l’obscuritat més freda.

En aquesta lluita d’humans i àngels es juga el combat final.

Gràcies a la tasca de traducció de la Roser Vales Abenoza podrem descobrir com acaba aquesta aventura que tant hem gaudit i sobretot com acabaran les vides dels protagonistes i els seus sentiments.

De la mà d’Obscura editorial hem descobert una autora brillant que ens ha narrat una trilogia brillant i fora de clixés que enganxa des de les primeres planes.

Ella i la seva prosa han estat del milloret d’aquest any literari!

No el deixeu escapar i recordeu que a la mateixa editorial podeu trobar les seves versions de contes clàssics com Cinder i el príncep de mitjanit.


El seu segell de qualitat està intacte a totes les seves obres.

Descobriu-la! És una gran proposta per regalar aquestes festes.