dijous, 1 de març del 2018

L'Harem del Tibidabo



Per Àngela Sánchez Vicente


L’Infant que duc dins admira profundament les lletres d’Andreu Martín doncs era una seguidora fidel de les aventures del meu estimat Flanagan i quina sorpresa que ara torna al panorama de la literatura amb una novel·la adulta i un tant especial.

Es com si escrivís per a tothom, des dels més menuts fins als adults amants de la novel·la eròtica i del gènere negre.

La seva passió per les lletres i el respecte pel seu abast públic l’ajuden a escriure per a tots respectant les seves expectatives i regalant unes obres excepcionals.

En aquest cop, a L’Harem del Tibidabo ens retrobem amb el seu jo negre i misteriós.

Casualitats de la vida, ell va ser dels primers a publicar a Crims.cat i ara torna amb un nou misteri del més complert. 

Ens situen a Barcelona, a la part alta, allà on els secrets semblen fer menys soroll i ser menys escandalosos. Situem-nos al Tibidabo, a peus del funicular. Des d’allà podeu entrar a l’Harem.

L’Harem és un club per adults on els interrogants creixen per segons a sota les catifes i tenen atormentat al Mili. La seva mare va morir víctima de dos trets a la nuca i vol saber que va passar de la mateixa manera que la Sancha, ara la seva mare adoptiva i mà dreta de l’Harem.

La Sancha ajuda al nano en el club més exclusiu de la ciutat mentre investiguen sense parar. Necessiten veritat i venjança. Ella el protegirà de tot mal doncs va perdre al seu fill no fa masses anys i projecta en ell l’amor que sentia.

Els interrogants els portaran pel més sòrdid de la ciutat; rituals ocults, personatges esgarrifosos, pràctiques obscures, tràfic de blanques... Ai, on s’han ficat!

Tot val en nom de l’amor? S’estan exposant massa? Arribaran a la veritat?

Us asseguro que no podreu deixar de llegir i llegir fins acabar-lo i llavors necessitareu capbussar-vos en la bibliografia de l’autor.

Gràcies a Alrevés hem gaudit d’un retrobament amb l’autor amb una obra excepcionalment bona. Un còctel negre i ombrívol que no decep.

Us recomanem també que gaudiu de Historia de mort, Societat negra, La violència justa i el seu relat inclòs a Barcelona. Viatge a la Periferia criminal.

Descobriu el perfil fosc de l’autor!