dimecres, 8 de gener del 2020

Strawberry moon. La filla de la lluna


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem una obra juvenil que us encisarà tant pel seu contingut com per la seva bellesa.

De la imaginació de la Laia López brolla una obra i unes il·lustracions per als joves que els encantarà i més ara que hi ha la retornada a les classes i a la rutina. 

Us asseguro que aquest llibre els ajudarà a posar color a les seves obres i llum als seus somnis.

Amb Strawberry moon comença una era. Nosaltres avisem que aquesta primera part ja és tot un èxit i estem esperant la segona entrega amb molta il·lusió i les expectatives ben altes.

A La filla de la Lluna ens submergim al món de la fantasia per tal de conèixer a la Diana i el seu món misteriós.

Basat en la llegenda de les sirenes, la Diana és una sirena filla de la Lluna que sempre ha viscut en solitud però acaba d’aprovar l’examen que fan les sirenes per tal de poder deixar enrere la vida a la llacuna i començar un nou capítol a la terra ferma.

L’única norma que ha de respectar és mantenir totalment en secret la existència de les sirenes.

A la universitat coincidirà amb un parell de la seva espècie, en Mako i l’Edlyn però també compartirà passadissos i classes amb el curiós Eiden.

L’Eiden passarà a ser la seva cura i la seva malaltia alhora. Ella sent que aquest noi és molt especial però alhora la seva curiositat és massa perillosa.

En un duel sentimental l’Eiden veurà com a la universitat passen coses estranyes.

Hi ha alumnes que han desaparegut i d’altres que estan sota una força fosca. Què pot haver passat?

Investigació, misteri, secrets, amor, lleialtat... Aquesta obra té tots els ingredients per captivar als joves en una aventura única.

De la ment de l’autora es debaten unes il·lustracions en tons freds i suaus predominantment on els roses, els blavosos i la gama dels ocres donen relleu i personalitat als nostres protagonistes i als fragments més significatius i màgics.

No sabem si és més perfecte la tasca de il·lustració o la de redacció però si que sabem que el missatge que ambdues transmeten queda perfectament lligat i presentat d’una manera cuidada i molt detallada.

Un cop més Fanbooks aposta per les bones obres per al jovent! 

No us el perdeu!

És una obra que no us deixarà pas indiferents.