dimecres, 1 de febrer del 2017

Menja't el tarro



Per Ángela Sánchez Vicente




Seguint l’estela de les obres saludables que ens proposa Cossetània Edicions com “Sucs Verds” i “Superfoods” de la Carla Zaplana podem ampliar la nostra biblioteca saludable amb la gran obra de la Marta Vergés.

Cada dia ens adonem més i més que una revolució alimentaria ens està cercant i realment per aquells que ho provem o si més no som respectuosos amb els nostres coneguts que les practiquen a la seva quotidianitat tenim a l’abast un mini receptari que ens ajudarà molt a iniciar-nos en aquesta cultura i a deixar volar la nostra imaginació amb moltíssimes idees que anirem adquirint.

Amb aquesta obra ens adonarem que som el que mengem i que podem ajudar molt al nostre organisme d’una manera plaent i gens avorrida.

Tot aquells que penseu que el menjar sa, vegetarià o vega és avorrit esteu ben equivocats.

Primer se’ns explica allò que cal saber sobre els aliments, els beneficis per al nostre dia a dia, les claus per un canvi d’alimentació i les combinacions més fàcils i pràctiques per donar energia i vida al nostre organisme.

A Menja’t el tarro aprendrem 60 receptes vegan-friendly per donar marxa al dia a dia i creieu-me que n’hi ha de bones però també n’hi ha de suculentes!

En més d’una reunió d’amics n’hem preparat i ningú creu que sigui tant sa o tant fàcil!

Hem d’acabar amb aquests tabús i educar a les ments, després la decisió és personal però cal informar-se abans d’opinar i de criticar un estil de vida.

A qui no li vindria de gust un Crumble de poma i iogurt? Potser preferiu un parfait gelat? O sou més de sopa de moniato morat i formatge?

Receptes dolces i salades, idees per noves maneres de tractar les crudites i innovacions es donen la mà en aquest recull que ens canviarà el rebost de manera positiva.

Us animeu a la revolució? Feu-ne un tastet!