dijous, 3 d’agost del 2017

El rossinyol



Per Àngela Sánchez Vicente


Si voleu gaudir d’una novel·la en que descobrireu la naturalesa humana i la veritable unió dels vincles entre els humans i les famílies us heu de rendir a l’encant de El rossinyol.

Ambientada en la Segona Guerra Mundial coneixerem a dues germanes molt especials. A la França ocupada pels nazis, l’Isabelle i la Vianne se les hauran d’empescar per sobreviure i procurar un canvi social que ambdues anhelen.

L’Isabelle s’uneix a la resistència i ajuda als aviadors britànics a fugir del país mentre la Vianne es veu obligada a allotjar a un oficial nazi.

Ambdues són lluitadores i somiadores però els seus caràcters son la nit i el dia però en circumstancies tan dures es veurà com la força de la família i de l’amor és més potent que mil bombes i que la importància dels petits actes pot detonar en una de les més grans revolucions.

La ploma de la Kristin Hannah és vitalista, motivadora, femenina i ens mostra com podem ser de forts i quina és la nostra veritable essència.

En la bonança sabem que volem ser però en la guerra sabem qui som realment i a qui tenim al nostre costat.

Podem dues dones des de la seva fragilitat aparent i la seva innocència desvetllar una revolució que serà seguida per centenars de persones?

És una novel·la de clarobscurs on la fam, el fred i les necessitats de la guerra es contraposen amb la valentia i l’acció de les germanes.

De la mà d’Ara Mini assimilarem a la perfecció la naturalesa humana i les emocions que ens mouen en els moments més obscurs. Ho podem traslladar a la nostra quotidianitat i esdevenir herois o bé pensar en la Guerra i valorar com les dones amb un treball de formigueta varen despertar moltes consciencies.

Del que estem segurs és que no us deixarà indiferents i us enganxarà d’una manera tremenda.

Us animeu a descobrir si realment un rossinyol pot aixecar una nació amb el seu fràgil vol?

Us recomano que aneu a les llibreries i us feu amb un exemplar! No us en penedireu!