dimecres, 2 d’octubre del 2019

Un afer massa familiar


Per Àngela Sánchez Vicente

Una obra familiar a punt de detonar és el que trobareu a Un afer massa familiar.

Una nova sorpresa de la experimentada i talentosa ploma de la Rosa Ribas que brolla de manera natural, amb un ritme trepidant, uns protagonistes la mar de normals i singulars a la vegada que viuen una trama que us enganxarà des de l’inici.

En aquesta obra coneixereu a una família que treballen junts en una agencia de detectius. 

Els misteris i els perills són el pa de cada dia pel Mateo i la Lola i els seus tres fills; la Nora, en Marc i l’Amàlia. 

Ells juntament amb l’Ayala que s’encarrega de les tasques més arriscades i brutes formen un dels equips més inquebrantables però... ¿I si un d’ells protagonitza una investigació? 

Ja se sap que encara que la família estigui molt unida i comparteixin sang, educació, valors i les directrius principals a la vida sempre hi ha una parcel·la per la individualitat.

¿Què pot haver passat a la parcel·la intima de la Nora?

La filla gran del matrimoni fa uns mesos que no apareix per enlloc i no saben si ha desaparegut de manera voluntària o per algun motiu ha estat involuntària.

Aquest fet fa que creixi una escletxa de dolor i de mal ambient entre la família.

¿Com podien estar tan cecs per no saber què li passava a la Nora per la ment?

La desaparició d’aquesta jove no serà pas la única ja que el fill adolescent d’un poderós i tèrbol arquitecte de Sant Andreu de Palomar també ha desaparegut.

No penseu en cap clixé, no intenteu donar respostes ja que l’autora us té preparada una bona sorpresa en aquesta obra que alhora serveix de critica social i a l’estructura familiar.

Vells secrets, vincles canviants, sòrdides relacions... És un combo perfecte!

Aquests detectius no es lliuren d’estar sota la lupa i que els obrim els armaris del seu propi passat.

Com deien els avis. “de ser teves a ser meves...” 

Gràcies a Capital Books podeu gaudir d’aquesta obra que us sobtarà molt per la seves originalitat i per la manera en que la trama es va desplegant.

No ho dubteu ni un sol segon i aneu al seu encontre!

És dels llibres que ve de gust recomanar!