dilluns, 7 de gener del 2019

El llibre de les petites revolucions

Per Àngela Sánchez Vicente

De ben segur que passat festes tots heu fet una mica de balanç del que ha estat l’any i us sentiu davant el nou any amb aquella força que ens anima a pensar que tot anirà cap a millor i que podrem esmenar aquells trets de la nostra personalitat que ens molesten.

Bé, com ja sabeu el canvi ha de començar per un mateix i us proposem la darrera obra de la prestigiosa Elsa Punset per posar-vos a prova, per reconèixer-vos i ajudar-vos a solucionar a través de 250 rutines exprés per millorar el teu dia a dia aquelles emocions negatives que fan que la vostra vida perdi color.

Reconec que El llibre de les petites revolucions m’ha sobtat doncs consta de dues-centes cinquanta rutines que tots podem fer servir.

És important guarir el cos i tenir-ne cura, aprendre a menjar sa i bé però... què estem fent amb la nostra ment i les emocions?

És l’eterna assignatura pendent!

Tots veureu com podeu millorar el vostre dia a dia per mitjà de les seves breus explicacions, l’exercici que us proposa i la posterior reflexió.

A l’hora de fer l’exercici esteu sols amb el llibre i al reflexionar sobre el que us pregunta us ajuda a desmitificar problemes, a estimar-vos i valorar-vos més, a aprendre a prioritzar-vos, a aprofitar el temps i dedicar-vos moments per pensar i per desconnectar.

Fer una simple llista de les vostres qualitats per veure lo valuosos que sou, valorar com heu cuidat el vostre cos i valorar si aquest us ha respost, triar la música que més us agrada i gaudir-la, prendre un bany relaxant, tenir una paperera mental on llençar tot allò que ens fa mal... Exercicis ben senzills però que ens posen davant d’un mirall i hem de ser sincers.

És ben cert que en més d’un exercici podeu trobar ajuda per el vostre dia a dia.

Perfectament documentat, de manera planera, abastint-se de grans mestres en la matèria del creixement personal i acompanyat amb frases motivadores és una eina infal·lible per assolir petites millores en nosaltres mateixos.

Gràcies a Columna podem anar de manera àgil al encontre amb nosaltres mateixos i seguir ampliant la bibliografia d’autoajuda de la mà de la Elsa Punset.

Us hi animeu?

Us recomanem que agafeu paper i llapis i sigueu els protagonistes d’aquesta obra alhora que us recomanem també al lectura de “Una motxilla per a l’univers”, una obra de la mateixa autora que combina molt bé amb aquesta.

Vinga va! 

En temps de presses i estrès us convidem a treballeu per millorar el vostre benestar emocional.