dimecres, 24 d’octubre del 2018

Hippie


Per Àngela Sánchez Vicente


Si us parlem d’en Paulo Coelho de ben segur que tots li poseu cara i molts de vosaltres ens direu un títol seu que us ha agradat. 

Des de la seva primera novel·la fins a avui té en la seva bibliografia un reguitzell d’obres sensibles que mostren la naturalesa humana, les emocions i el desig d’un món més humà i millor.

Ja sigui “El pelegrí de Compostel·la”, “L’Alquimista” o ja anant a les seves darreres obres com “Adulteri” ha captat la nostra atenció.

Amb sentències senzilles i directes sembla que parli sobre nosaltres mateixos i es que en el fons tots els humans tenim els mateixos interrogants, les mateixes pors i els mateixos desitjos. 

Ell ens agermana i ens apadrina en la seva ploma universal i sensible per tal de posar veu al nostre món emocional alhora que ens convida a reflexionar i millorar dia a dia.

Tal i com ens presenta a la nova novel·la Hippie ens convida a un viatge on Aprendre a conèixer-se és descobrir el món.

A través de la seva vivència con a hippie ens narra la trobada entre el jove Paulo com a escriptor que somia amb ser llegit i la Karla una noia decidida a canviar la seva manera d’entendre el món.

Ambdós destil·len joventut i somnis. 

La seva trobada a Europa els durà a conèixer la ruta hippies que recorria el llegendari Magic Bus que els transportarà a Europa, Àsia i enfilant cap a Katmandú.

Aquest viatge els transformarà alhora que viuran una gran història d’amor i canviaran idees, pensaments i opinions amb els altres viatgers inquiets que els acompanyen.

Amb tocs autobiogràfics, històrics d’un moment molt concret i amb la qualitat dels llibres d’aquest aclamat autor ens traslladem al Magic Bus d’un salt i ens sentim un més d’ells.

És de les seves obres més diferents i que sobten per la seva originalitat, la seva veritat, la seva modernitat i frescor i les grans reflexions sobre allò més humà i allò més diví.

Gràcies a Columna ens retrobem amb la ploma brasilera més aclamada i traduïda. La seva fama no és atzarosa ni immerescuda. Cada obra seva deixa empremta i forma part d’una bibliografia de creixement vital.

Voleu conèixer-vos més profundament? 

Vinga va, l’autor us espera per un viatge vital!