dimarts, 6 de juny del 2017

Tot està connectat



Per Àngela Sànchez Vicente



Avui ens retrobem amb la reina de les curioses, una noia que té una curiositat ultra desenvolupada alhora que un gran poder literari. Voleu saber de qui us parlem?

Ni més ni menys que de la nostra bona amiga Anna-Priscila Magriñà que després d’èxits com “1001 curiositats de Barcelona”, “Guia xafardera de Catalunya” i “Trivicat Barcelona” torna a satisfer la nostra falta de coneixements i curiositats a Tot està connectat.

En aquesta darrera obra coneixerem les més interessants Històries curioses de la vida moderna.

Des del naixement medicinal de la coca-cola, la invenció de smiley i la seva evolució, la situació del Ricky Martin amb la melmelada, el naixement de la premsa del cor o l’existència real i inspiració de certs animalons de la factoria Disney.

Cada tema està englobat en un títol atractiu i en el que se li dóna resposta i s’amplia la informació fins a extrems i es vincula amb tot allò que hi pot tenir una certa relació i acabar de tancar l’enigma.

Àgil, fresca, curiosa, interessant, apte per a lectors voraços i lectors que són més anàrquics en la seva lectura, per joves i per grans.

La veu de l’Anna-Priscila Magriñà acompanyada per les il·lustracions de l’Adolf Rodriguez ens regalen una obra sense comparació que farà les nostres delícies.

Si us han agradat els seus llibres anteriors no us el podeu perdre i sinó és la millor manera d’entrar al seu univers d’interrogants i coneixements.

Qui no vol saber la connexió entre les darreres paraules d’un assassí amb la marca Nike?
O la connexió dels telèfons Nokia amb el paper higiènic? Sigmund Freud i la Coca-cola?
Els cereals Kellogs i la contenció sexual?

Què vol dir que els prínceps tenen la sang blava? Perquè diem “OK”?

Tantes preguntes i respostes es donen cita en aquesta obra que us garantim que no hi ha espai per l’avorriment.

La nova aposta d’Angle Editorial per aquesta escriptora ens enamora i no podem deixar de recomanar-vos-el.

El voleu xafardejar? Us deixem amb un tast!

De ben segur que ja no el podreu deixar! Esperem que algun dia ella ens pugui donar resposta a l’origen de la seva curiositat, al seu do de paraula i al seu procés de documentació.