dissabte, 17 de maig del 2014

Estil BCN



Si sou unes fashion victims i voleu gaudir d’un llibre ple de contingut, consells i un gran format visual us heu de doblegar davant Estil Bcn. Tot el que has de saber sobre la moda a Barcelona.

¿Barcelona té un estil propi? La seva autora, la gran Peté Soler n’està segura i ens mostra quines son les claus que fan de Barcelona una de les capitals mundials de l’estil.

Barcelona és una ciutat d’extrems que es toquen: noies amb botes i shorts es relacionen amb noies amb pantaló llarg i sandàlies. Té res a veure amb la temperatura? No, els barcelonins ens vestim segons ens agrada i depenent del nostre estat d’ànim i etilismes que volem mostrar.

Què és allò clàssic? I allò bàsic? Què s’ha de tenir a l’armari? De manera magistral i acompanyat de fotografies podem fer un recorregut per tendències, personatges iconogràfics de la moda i botigues i indrets a tenir en compte.

Els low-cost, els mercats d’oportunitats i la roba feta artesanalment i com abans també tenen el seu raconet a la ciutat i a aquesta guia imprescindible per a cool hunters.

Grans magatzems, la Roca Village, outlets, els imprescindibles i la moda per barris queda dibuixada a aquest impecable i atractiu volum que ens ofereix Angle.

Un llibre modern, vitalista, on la fotografia té molt pes i condueix la lectura que esdevé fons de biblioteca per a tot barceloní.

No el deixeu marxar, llegiu-lo, no passa de moda!