dissabte, 1 de novembre del 2014

La teva idea mola



Per Àngela Sànchez Vicente


La tardor és gris, o com a molt marronosa i opaca, tristona i es tenyeix de la nostàlgia estiuenca. Tornem a tancar-nos a la feina, als horaris, som víctimes dels embussos, del menjar dels tuppers i dels “jefes” que no són gens enrollats... què hi podem fer?

La resposta és ben senzilla, pintem-nos el nostre millor somriure i apliquem-nos els consells de Mr. Wonderful, un motor del bon rotllet i l’energia positiva. 

Podríem dir que són aquella consciència adormida que tenim tots a dins que ens adverteix que hem de gaudir de les petites coses de la vida per ser feliços i mirar-ho tot des d’una nova mirada doncs la nostra actitud ho pot canviar tot.

Al seu darrer llibre, La teva idea mola ens dóna les pautes per tal de no tenir por a saltar al buit i sortir de la monotonia en busca de la nostra pròpia aventura. 

  El seu decàleg és immillorable.

Hi ha molts motius per no fer-ho. Troba la raó per fer-ho.

  No siguis igual que el veí. Sigues diferent.

   Enamora’t de les teves idees fins al moll de l’os.

     El teu temps val or. Aprèn a gestionar-lo.

  Parla amb els teus amics, visita ta mare. No et descuidis de viure.

     Explica al món el que vals. Si no ho fas tu, no ho farà la teva àvia.

     Fot-te hosties contínuament.

  Envolta’t de gent maca i professional que sumi forces i et faci costat.

    Que no se’t mengin de viu en viu.

 Sigues feliç i fes feliços els altres amb el que fas.

Amb aquest decàleg que despleguen a capítols visuals i agradables com tots els seus productes ens animen a tirar la nostra vida endavant sense mirar que fan els del costat i aprendre a fer-nos valer en allò que fem. 

Perseguir un somni és el millor que pot fer un ésser humà i en el cas de La Petita Llibreria va ser una mica aquest procés.

Us animem a tots a que gaudiu de la lectura d’aquest exemplar que ens ofereix Edicions 62 així com els múltiples productes “motivacionals” que ens ofereix aquesta gran fàbrica de somnis!