dilluns, 17 de juny del 2019

Històries de fantasmes

Per Ángela Sánchez Vicente


Avui us apropem un recull d’històries misterioses genials pels adolescents de la família i també pels amants del gènere que volen rememorar les grans històries del gènere tenebrós.

A Històries de fantasmes trobareu els catorze relats que va escollir l’autor Roald Dahl d’altres escriptors i que ell va catalogar com els essencials i més interesants.

És un gran ham per tal que els menuts s’enganxin a un gran gènere de la mà dels grans autors i de les histories més disperses que es poden trobar al mercat.

Des de “Harry” i “Reunió de Nadal”  de Rosemary Timperley, “Camarades” de A.M. Burrage, “El telèfon” de Mary Treagold, “Més endavant” d’Edith Wharton fins a “La llitera de dalt” de F. Marion Crawford entre d’altres podem veure com el gènere accepta matisos on cada autor destil·la el millor del seu amor vers les lletres i tot el que dóna de si una temàtica atraient.

Fantasmes que es presenten de fantasmagòriques maneres, que es comuniquen de maneres diferents, que actuen de manera peculiar.

La gràcia d’aquest recull que ens ofereix l’aclamat autor és la diferencia dins del propi gènere i la creativitat de cada ploma per crear l’ambient misteriós i esporuguit en que els lectors poden gaudir del suspens.

Realment Roald Dahl demostra que a més d’escriure best sellers que han marcat la nostra infància com “Charlie i la fabrica de xocolata” i “Matilda” entre d’altres era un autèntic estudiós de la literatura i es preocupava per tal que els menuts tinguessin bons llibres al seu abast amb grans histories per aconseguir educar l’hàbit i el gust per la lectura.

Un cop més Fanbooks encerta al cent per cent oferint als joves de la casa una obra complerta composta de clàssics per tal que comencin a valorar les grans aventures i els escriptors que les publicaven.

Els fantasmes sempre van associats al misteri, a les ombres, a la foscor...

Si llegiu aquesta obra defugireu dels clixés i gaudireu de catorze relats impressionants!

Vinga va! 

No el deixeu escapar!

És una selecció espectacular!