dilluns, 13 de juliol del 2015

TRIVIACAT Barcelona



Ments curioses de Barcelona, on sou? Ja tenim aquí TRIVIACAT Barcelona, Un llibre lúdic de preguntes i respostes que farà les delícies de la vostra curiositat posant-vos a prova i oferint-vos nous coneixements i curiositats de la ciutat comtal, la ciutat més bonica del món!

Bonica, plena de història, amb amagatalls, grans personatges, una gastronomia molt abasta, grans personalitats destacades en tots els àmbits de la cultura, amb museus interesants i d’altres estranys, envoltada de natura però... plena de secrets que volen veure la llum!

De nou, una autora apassionada de les terres Catalanes ens regala un llibre espectacular, l’Anna-Priscila Magriñà amb la seva veu amiga ens fa una sèrie de preguntes que potser sabem però no us amoïneu si no coneixeu la resposta doncs ens explica de manera sintètica, directa i planera allò que desconeixem.

Crec que és una oportunitat d’or per aquestes vacances d’estiu per tal de no engandulir-nos doncs de les preguntes sorgeixen moltes sortides que poden ser familiars i gratuïtes on els coneixements i la màgia de la ciutat es barregen a la perfecció.

Perquè escrivim amb K el nom del Park Güell?

Des de quan tenim coloms a la Plaça Catalunya? 

D’on surt la denominació de “Barri Xino”?

Quantes fonts com la de Caneletes hi ha a la ciutat?

Què té a veure el quadre Les Demoiselles d’Avignon, de Picasso, amb Barcelona?

Hi havia algun barceloní a bord del Titànic?

Per què hi ha un mamut al costat del llac del parc de la Ciutadella? 

Coneixeu les respostes? L’autora ens proporciona quatre opcions i una molt bona justificació que ens encoratja a sortir al carrer i mirar la ciutat amb una nova visió i amb un núvol de curiositat al nostre voltant!

Us animeu a passar unes vacances diferents, lúdiques i didàctiques? Aquí us dono jo la resposta: Feu-vos amb un exemplar i a gaudir de la ciutat! Trobareu molts tresors amagats de la mà d’Angle Editorial.