dimarts, 27 d’agost del 2019

Els secrets de la badia

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us animem a que descobriu les lletres de Victòria Molins. Una dona que no deixa indiferent simplement per la seva empremta vital a la societat, per les seves opinions i per la forta vinculació política i sobretot per la seva entrega total a la fe.

La religiosa Victòria Molins escriu una novel·la intrigant i emocionant que serveix alhora com una gran eina de crítica i reflexió vers la societat actual.

A la seva obra Els secrets de la badia ens presenta a la Míriam, una jove metgessa de vint-i-quatre anys que decideix marxar a treballar uns mesos a un hospital d’Angola.

La seva vida és plena amb la seva família que l’estima i amb el lligam cada cop més feble amb el seu company que fa pocs esforços per comprendre el que sent i el que li passa.

Un cop allà el primer que li sobtarà serà la brutal diferència de poder entre la pobresa de la majoria i la extrema riquesa d’uns quants que viuen a base de la corrupció i els diamants.

Un món de xocs i contrapunts que posarà la seva pròpia vida a debat i també a la societat en general i fins i tot al món tal i com l’entenem o l’acceptem avui en dia.

La Míriam sentirà que hi ha molta feina a fer i que no pot apartar la mirada dels debats ètics i morals que se li presenten.

A ritme de thriller i amb una historia d’amor que acabarà d’arrodonir aquesta gran historia podem dir que té els ingredients perfectes per enganxar-nos des de les primeres planes.

Corrupció, drogues, amor, desamor, desengany social, desigualtats... 

Toca tants temes que si ens animem a gaudir-lo i desgranar-lo no només ens agradarà sinó que ens convida a la reflexió i a un aprenentatge.

Podrà la Míriam acabar amb el dolor d’Angola i les seves desigualtats? Podrà aconseguir estirar del fil de la màfia? Deixarà que el seu cor posi en debat el que sent?

Només gràcies a Columna i llegint-lo ho descobrireu!

És una obra que ve a tocar-nos la fibra i a no deixar-nos pas indiferents.

És una lectura ideal per aquestes vacances!