dilluns, 4 de gener del 2021

365 motius per viure despert

Per Àngela Sánchez Vicente

Pocs dies fa que ha començat l’any i ja tinc llibre preferit!

M’agraden els llibres que m’ajuden a ser millor, a asseure’m i a organitzar les meves idees per tal de viure millor amb mi mateixa i amb els altres.

No parlo dels llibres d’autoajuda feixucs i tècnics sinó dels llibres que et conviden a la reflexió personal a traves de frases simples, de pensaments de diversos autors i personalitats, etc...

Breus aprenentatges que et ressonen a la ment fins que aconsegueixes créixer una miqueta més.

A l’obra 365 motius per viure despert trobem numerats pensaments, frases, reflexions de la collita del propi autor per a cada dia de l’any.

És un llibre àgil, còmode, distret de llegir però en el que has de posar de la teva part per realment viure més despert i més conforme amb la pròpia existència.

Gràcies a Una lliçó per a cada dia de l’any podem anar adquirint coneixements per autogestionar-nos millor inspirades en Tolstoi, Voltaire, Jesucrist, Buda i un llarg etcètera.

Tots ells amb una finalitat comú que és el benestar, el poder veure que la vida és bella i val la pena viure-la i que tenim tot el dret a ser feliços.

Haig de reconèixer que les presses m’han guanyat i l’he llegit sencer però costarà dia a dia anar incorporant tot allò que l’Albert Parareda Franquesa ens ha volgut transmetre i ha condensat en aquest llibre ben organitzat i presentat de manera atraient.

No crec que ningú estigui exempt de la lectura i alhora no crec que hi hagi ningú que en surti il·lès.

Tots tenim punts forts però d’altres de febles que hem de millorar i potencia i des de la veu amiga de l’autor que ens apropa alhora a grans pensadors podem anar fent de la nostra vida una vida millor.

Per tots aquells que voleu apropar-vos a la vostra felicitat i aprendre a reconèixer-la aquesta lectura us serà molt útil.

És ideal per als culs inquiets que sempre necessitem un estímul per tal de reflexionar i analitzar com som.

Aquesta eina de creixement personal que ens proposa Comanegra cau a les nostres mans en un moment en que el món ens ha demostrat que mai hi ha res segur i que la vida és un bé preuat que cal gaudir.

Vinga va! No el deixeu escapar!